HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İstersen birde serbest açıp bota vurmayı dene animasyon olmadığı için core düşüyorEksik var ya profil atma ve fısıltı işini halletmek için kodlar verilmiş ama bunun ticaret atma, düello atma, duygular , dost(arkadas ekleme), grup daveti atma, hatta bazı serverlerde zar atma isteği bile var olur da gerçek oyuncu bota tıklayıp bu bahsettiğim diğer butonlarla bota istek atmaya çalışırsa sorun yaratabilir. bu açıkları da kapatmak lazım. neyse saat geç oldu bunlara yarın bakacagım henüz test etmedim sistemi.
bota vurmakla derdimiz yokki o yüzden botlara vurulmayacak noktalara yerleştirmek lazımİstersen birde serbest açıp bota vurmayı dene animasyon olmadığı için core düşüyor
Bilgi vermek için demiştim hocam.bota vurmakla derdimiz yokki o yüzden botlara vurulmayacak noktalara yerleştirmek lazım
o zaman ona da bakmak gerek ama o biraz sıkıntı bota vurunca ölmesini beklemek sorun yaratıcak gibiBilgi vermek için demiştim hocam.