- Konular
- 157
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 3mo 1d
- Reaksiyon Skoru
- 2,074
- Altın Konu
- 17
- Başarım Puanı
- 206
- MmoLira
- 3,103
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Var hocam ne yapıda istediğinize bağlı örnek ben 98-99 ve 1-99 src Li satış yapıyorum alttaki linkten inceleyebilirsinizPeki son soru sıfırdan server kurmak çok mu uzun sürer ya da satın alma muhabbeti var mı src dosyalarıyla birlikte falan tam bir server
Piyasanın En İyi Denenmiş Referanslı 98-99’Vslik Ve 1-99 Emek Files Hizmeti Sınırlı Sayıda Satış!
You must be registered for see element. 🌟 Ben Kimim? Herkese Merhaba İyi Forumlar! Ben Muhammet Gerek Yılların Verdiği Tecrübe İle Gerek Oyun Açma Deneyimlerimle Geniş kitlelere ulaşan yüksek Online de hatasız sorunsuz denenmiş, Vs’lik files hizmetimi sizlere sunmak istedim. Ek Olarak...
- Konular
- 85
- Online süresi
- 2mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 407
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 121
- MmoLira
- 3,278
- DevLira
- 189
sıfırdan server kurmak evet zahmetli ve uzun bir süreç mental çöküşe kadar götürebilecek seni sinir krizi eşiğine sokabilecek hatta ulan ben ne günah işledim diye sorgulatabilecek keçileri kaçırtabilecek bir şey, kaldı ki artık kimse eskisi gibi hadi ben bi sv files yapıyım diyip kraizy kullanıp sıfırdan altyapı oluşturmuyor.herkes bu devirde files olarak paylaşılan ya marty ya da owsap altyapısı tercih ediyorlar sonuçta kimse vaktinin büyük bir kısmını bu kadar yoğun harcaması mantıklı değil. buradada devreye bu altyapı geliştiricileri dediğimiz kişicikler giriyor. senin yapman gereken kardeşim senin kafandaki filesin nasıl olmasını istiyosan notlarını güzelce al ardından razuning v5 indirip aklındaki filesi ilk önce orada ortaya dök tasarla srcside var zaten. ardından asıl altyapıya geçirme işi ise ya paralı ya da daha sağlam bi files kullanıp eklemiş olduğun sistemler eklemiş olduğun fixler cartcurt ıvır zıvır artık ne varsa kardeşim ne yaptıysan alıp main filesine geçiriyosun kısaca bu yapmış olduğun değişiklikler için bir test server filesin, bir de main filesin olacak. benim üstüme tıklayarak daha önceki vermiş olduğum cevaplarda hangi filesleri önerdiğimi görebilirsin ben tabi kendi düşünceme göre önerme yaptığım için herkes tabiki kendisine göre iyi veya kötü diyecektir hatta karşı da çıkan çok olacaktır, bu fileste kullanılır mıymış? bir bok bilmiyosun bu fileste ne kullanılır mı gibi falan gibisinden ama yapacak bir şey yok saygı duyarım ama sonuçta bu da benim kendi ağzımdan yorumluyorumPeki son soru sıfırdan server kurmak çok mu uzun sürer ya da satın alma muhabbeti var mı src dosyalarıyla birlikte falan tam bir server
a desen laf ediyo b desen yine laf ediyolar o yüzden millete yardım etmek yaramaz ve milletin ağzı torba değil büzesin ağzı olan konuşuyor laf sokmaya çalışıyor ben de artık haliyle ne uğraşıp birine yardım edesim kalmadı aslında bu yorumu da yazmayacaktım ama umarım faydasını görürsün sevgili kardeşim ne diyeyim. bu arada bilişim ve oyun açmak için irispanel tercih edebilirsin.- Katılım
- 25 Nis 2024
- Konular
- 4
- Online süresi
- 1d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 1 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 326
- DevLira
- 0
valla reis ellerine sağlık detaylı bi şekilde yazdığın için teşekkür ediyorum sana. dediklerini gözden geçiricem bilişimden kiralık server tamamen mantıksızmış istediğim gibi değişiklikler yapamadıktan sonra külliyen zarar ettim. sağol tekrardansıfırdan server kurmak evet zahmetli ve uzun bir süreç mental çöküşe kadar götürebilecek seni sinir krizi eşiğine sokabilecek hatta ulan ben ne günah işledim diye sorgulatabilecek keçileri kaçırtabilecek bir şey, kaldı ki artık kimse eskisi gibi hadi ben bi sv files yapıyım diyip kraizy kullanıp sıfırdan altyapı oluşturmuyor.herkes bu devirde files olarak paylaşılan ya marty ya da owsap altyapısı tercih ediyorlar sonuçta kimse vaktinin büyük bir kısmını bu kadar yoğun harcaması mantıklı değil. buradada devreye bu altyapı geliştiricileri dediğimiz kişicikler giriyor. senin yapman gereken kardeşim senin kafandaki filesin nasıl olmasını istiyosan notlarını güzelce al ardından razuning v5 indirip aklındaki filesi ilk önce orada ortaya dök tasarla srcside var zaten. ardından asıl altyapıya geçirme işi ise ya paralı ya da daha sağlam bi files kullanıp eklemiş olduğun sistemler eklemiş olduğun fixler cartcurt ıvır zıvır artık ne varsa kardeşim ne yaptıysan alıp main filesine geçiriyosun kısaca bu yapmış olduğun değişiklikler için bir test server filesin, bir de main filesin olacak. benim üstüme tıklayarak daha önceki vermiş olduğum cevaplarda hangi filesleri önerdiğimi görebilirsin ben tabi kendi düşünceme göre önerme yaptığım için herkes tabiki kendisine göre iyi veya kötü diyecektir hatta karşı da çıkan çok olacaktır, bu fileste kullanılır mıymış? bir bok bilmiyosun bu fileste ne kullanılır mı gibi falan gibisinden ama yapacak bir şey yok saygı duyarım ama sonuçta bu da benim kendi ağzımdan yorumluyoruma desen laf ediyo b desen yine laf ediyolar o yüzden millete yardım etmek yaramaz ve milletin ağzı torba değil büzesin ağzı olan konuşuyor laf sokmaya çalışıyor ben de artık haliyle ne uğraşıp birine yardım edesim kalmadı aslında bu yorumu da yazmayacaktım ama umarım faydasını görürsün sevgili kardeşim ne diyeyim. bu arada bilişim ve oyun açmak için irispanel tercih edebilirsin.