NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Bot Oyuncu Sistemi. 2024-11-03

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jack.Wrestler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 129
  • Görüntüleme Görüntüleme 17K
5.00 yıldız(lar) 4 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ya konulardan çok uzak kaldım server kiraladım bilişimden ama galiba böyle dosyaları ekleme yetkim yok çünkü filezilla ve navicat kontrolü var elimde sadece. Oyun dosyalarına falan erişemeden bu botları ekleyemez miyim

Ya konulardan çok uzak kaldım server kiraladım bilişimden ama galiba böyle dosyaları ekleme yetkim yok çünkü filezilla ve navicat kontrolü var elimde sadece. Oyun dosyalarına falan erişemeden bu botları ekleyemez miyim
Böle sistemler için elinizde src dosyalarınız olması gerekiyor bilişim filesi ile sistem ekleme çıkarma yapamazsınız.

Böle sistemler için elinizde src dosyalarınız olması gerekiyor bilişim filesi ile sistem ekleme çıkarma yapamazsınız.
filezillanın içindeki src dosyası değil yani. O dediğiniz src dosyalarını bana vermiyolar mı

filezillanın içindeki src dosyası değil yani. O dediğiniz src dosyalarını bana vermiyolar mı
Niye versinler ki kral o zaman bu işin ekmeğini yiyemezler (para karşılığı belki verilebiliyodur orasını bilemem)

Niye versinler ki kral o zaman bu işin ekmeğini yiyemezler
Peki son soru sıfırdan server kurmak çok mu uzun sürer ya da satın alma muhabbeti var mı src dosyalarıyla birlikte falan tam bir server

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri