romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Bot Oyuncu Sistemi. 2024-11-03

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jack.Wrestler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 129
  • Görüntüleme Görüntüleme 17K
5.00 yıldız(lar) 4 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

teşekkürler. bu botlarda oyuncu serbeste alıp saldırdığında vurabiliyormu karakter ölüyor mu ölüyorsa canlanma olayı falan varmı bu tür şeyler düşünüldümü varmı acaba ?
Bu paylaştığımda öyle olay yok sadece ölür ve bi süre sonra kaybolur yeniden yerinde doğmaz. Canavar ve metinlere saldırmaz he saldırtadabilirsiniz gerekli bilgilere sahipseniz oluyor sadece nereye entegre etmeniz gerekdiğini bilmeniz gerekli.

Reiz bide konuda belirtmişsin diyer filesinde defineleri kaldırdım diye welbernin emeği olmasa söker söker paylaşırdımda adamın hakkı geçmesin diye yapmıyorum.

Reiz bide konuda belirtmişsin diyer filesinde defineleri kaldırdım diye welbernin emeği olmasa söker söker paylaşırdımda adamın hakkı geçmesin diye yapmıyorum.
hadi kardeşim paylaşacaksan paylaş yoksa gölge yapma yok emeği olmasa söker paylaşırdım falanda filanda ne geviş getiriyon kime neyi anlatıyon asdjlasjhldah

?? Ne bu şimdi ben farklı bişeymi sçylemişim definesiz paylaşmışım emeği gitmesin diye kim ne yapıyorsa yapsın bu saatden sonra umudun a dan z ye bütün sistemleri var bende de ne yapayım ne anlatmak istediğini anlamadım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri