- Konular
- 167
- Çözüm
- 24
- Online süresi
- 3mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 533
- Altın Konu
- 5
- Başarım Puanı
- 260
- MmoLira
- 2,007
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
ayrıyetten itemvnum vb. diğer ayarlamaları da source'ye çekmek gerekir.Bu haliyle sorgu halinde sistemi mysqldan çıkartıp source üzerinden default değerlere döndürülmesi lazım ve karakteri tek tek değil bir namelist üzerinden for ile toplu çağırabilirsiniz. Bu işlemler yapıldığı taktirde düzgün çalışacaktır
- Konular
- 13
- Online süresi
- 2mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 76
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 5 Ay
- Başarım Puanı
- 76
- MmoLira
- 579
- DevLira
- 12
Onu demek istedim default değerler derken herşeyi source içine çekmek gerek optimizasyon için değişken değer olsun illa diyorsanızda json veri tipi ile mysqldan çıkartabilirsiniz ama sabit değer daha sağlıklı olurayrıyetten itemvnum vb. diğer ayarlamaları da source'ye çekmek gerekir.
- Konular
- 13
- Online süresi
- 2mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 76
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 5 Ay
- Başarım Puanı
- 76
- MmoLira
- 579
- DevLira
- 12
Örnek bir dosya oluşturdum jsona çevirip ama test etmedim eklemediğim için kendime ekleyen biri varsa bi test etsin şuanki ayarlamada eşya giydirmez boş oluşturur, json dosyalarını turkey içinde json adlı klasör oluşturup içine atın ve verdiğim cpp 'yi derleyip deneyebilirsiniz 250 adet player verisi eklidir dosya içerisinde 5 level olarak başlarlar deneyip iletirseniz ona göre geliştirmesini yapmayı düşünüyorum
Ekli dosyalar
- Konular
- 89
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 27d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 137
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 153
- MmoLira
- 10,563
- DevLira
- 6
teşekkürler. bu botlarda oyuncu serbeste alıp saldırdığında vurabiliyormu karakter ölüyor mu ölüyorsa canlanma olayı falan varmı bu tür şeyler düşünüldümü varmı acaba ?
- Konular
- 4
- Online süresi
- 12d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 30
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 1,433
- DevLira
- 3
Bunda öyle şeyler yok ama birisinde görmüştüm dediklerinin hepsi vardı küfür bile ediyorduteşekkürler. bu botlarda oyuncu serbeste alıp saldırdığında vurabiliyormu karakter ölüyor mu ölüyorsa canlanma olayı falan varmı bu tür şeyler düşünüldümü varmı acaba ?