bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle
Ikarus v2 Ultimate Offline Shop

Ikarus v2 Ultimate Offline Shop 1

indirmek için izniniz yok

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Bu sorunu yaşayan var mı?
Mağazaya bir ürün eklemeye çalıştığımda oluyor.
Birkaç saniye sonra bir DC alıyorum, game.core üretmiyor, sadece çekirdekte bu syserr var

SYSERR: Jun 13 19:01:57 :: IkarusShopPacket: FAILED TO DECODE SUBHEADER 6
SYSERR: Jun 13 19:02:00 :: Whisper: invalid packet length (len -28 size 0 buffer 39)

Pazar ismini nasıl gösterebiliriz normal shop gibi ultimade kaldırmışlar bunu

Son düzenleme:
Piyasada daha iyisi çıkana kadar en iyi offshop diyebiliriz.

NOT
Game ve Client C++12
Martysama filese özel yazıldığı için martysama 5.7 veya 5.8 ile kullanmanızı öneririm.
Mainline gibi fileslerde kodları bulamayabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 123239

İNDİR

VT

PAZAR ÜST ÜSTE AÇMA FİXİ
https://forum.turkmmo.com/konu/3920241-ikarus-offlineshop-v2-pazarin-ust-uste-acma-sorunu-fixi/

Teşekkürler başarıyla uyguladım ve birkaç düzeltmede yaptım. Harika aşırı beğendim sorunsuz çalışıyor. Uyarı martysama 5.7 & 5.8 full entegre çalışmakta diğer fileslerde kod farklıları yaşıyabilirsiniz. Paylaşım için teşekkürler

+++++++ Problem : Açık arttırmada rebootdan sonra teklif veren oyunun parası geri geliyor ve verdiği teklif hala geçerli oluyor.

Ekli dosyalar

• shop.jpg
    shop.jpg
    416.9 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:
Teşekkürler başarıyla uyguladım ve birkaç düzeltmede yaptım. Harika aşırı beğendim sorunsuz çalışıyor. Uyarı martysama 5.7 & 5.8 full entegre çalışmakta diğer fileslerde kod farklıları yaşıyabilirsiniz. Paylaşım için teşekkürler

+++++++ Problem : Açık arttırmada rebootdan sonra teklif veren oyunun parası geri geliyor ve verdiği teklif hala geçerli oluyor.
evet açık arttırma sistemi dediğiniz gibi sorunlu

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri