ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Ikarus v2 Ultimate Offline Shop

Ikarus v2 Ultimate Offline Shop 1

indirmek için izniniz yok

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu sorunu yaşayan var mı?
Mağazaya bir ürün eklemeye çalıştığımda oluyor.
Birkaç saniye sonra bir DC alıyorum, game.core üretmiyor, sadece çekirdekte bu syserr var

SYSERR: Jun 13 19:01:57 :: IkarusShopPacket: FAILED TO DECODE SUBHEADER 6
SYSERR: Jun 13 19:02:00 :: Whisper: invalid packet length (len -28 size 0 buffer 39)

paylaşım için teşekkürler

Pazar ismini nasıl gösterebiliriz normal shop gibi ultimade kaldırmışlar bunu

Son düzenleme:
Piyasada daha iyisi çıkana kadar en iyi offshop diyebiliriz.

NOT
Game ve Client C++12
Martysama filese özel yazıldığı için martysama 5.7 veya 5.8 ile kullanmanızı öneririm.
Mainline gibi fileslerde kodları bulamayabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 123239

İNDİR

VT

PAZAR ÜST ÜSTE AÇMA FİXİ

Teşekkürler başarıyla uyguladım ve birkaç düzeltmede yaptım. Harika aşırı beğendim sorunsuz çalışıyor. Uyarı martysama 5.7 & 5.8 full entegre çalışmakta diğer fileslerde kod farklıları yaşıyabilirsiniz. Paylaşım için teşekkürler

+++++++ Problem : Açık arttırmada rebootdan sonra teklif veren oyunun parası geri geliyor ve verdiği teklif hala geçerli oluyor.

Ekli dosyalar

• shop.jpg
    shop.jpg
    416.9 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:
Teşekkürler başarıyla uyguladım ve birkaç düzeltmede yaptım. Harika aşırı beğendim sorunsuz çalışıyor. Uyarı martysama 5.7 & 5.8 full entegre çalışmakta diğer fileslerde kod farklıları yaşıyabilirsiniz. Paylaşım için teşekkürler

+++++++ Problem : Açık arttırmada rebootdan sonra teklif veren oyunun parası geri geliyor ve verdiği teklif hala geçerli oluyor.
evet açık arttırma sistemi dediğiniz gibi sorunlu

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri