ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Ikarus v2 Ultimate Offline Shop

Ikarus v2 Ultimate Offline Shop 1

indirmek için izniniz yok

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Üzgünüm ama tam olarak anladığımı sanmıyorum, eksik olan güncellemelerin sadece GUI'nin görünümü ile ilgili olduğunu mu söylüyorsunuz?
Acik olan oyunlar demistiniz ona istinaden dediklerim. Fix update yaparak oyun acabilirsiniz yani forumdaki hicbir files veya sistem direk kullanilip oyun acilamaz

Bu dosyaların açık bir sunucuda kullanıma uygun olup olmadığını, bellek sızıntıları veya kritik hatalar olup olmadığını soruyorum.

Yazardan orijinalini satın almak isterdim ama bana discord'dan geri yazmıyor, 2 aydır cevap bekliyorum. Bu yüzden bu warez'e ilgi duydum, ancak sorunsuzluğu konusunda endişelerim var.

Bu dosyaların açık bir sunucuda kullanıma uygun olup olmadığını, bellek sızıntıları veya kritik hatalar olup olmadığını soruyorum.

Yazardan orijinalini satın almak isterdim ama bana discord'dan geri yazmıyor, 2 aydır cevap bekliyorum. Bu yüzden bu warez'e ilgi duydum, ancak sorunsuzluğu konusunda endişelerim var.
Konuda paylaştığım dosyalar birebir ikarus tarafından satılan dosyalardır.

Konuda paylaştığım dosyalar birebir ikarus tarafından satılan dosyalardır.
Biliyorum, ancak warez'den bu yana birkaç yama yapıldı, kararlılık / kritiklik hataları üzerinde bir etkisi olup olmadığını merak ediyorum.

Son değişikliklerin ne hakkında olduğunu bilen varsa lütfen yorum yapsın

Y ve F9'a yanıt verilmemesi için bir çözüm bilen var mı? 0 syserr istemci/sunucu

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri