- Konular
- 186
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 5mo 13d
- Reaksiyon Skoru
- 1,496
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 206
- MmoLira
- 12,478
- DevLira
- 36
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Acik olan oyunlar demistiniz ona istinaden dediklerim. Fix update yaparak oyun acabilirsiniz yani forumdaki hicbir files veya sistem direk kullanilip oyun acilamazÜzgünüm ama tam olarak anladığımı sanmıyorum, eksik olan güncellemelerin sadece GUI'nin görünümü ile ilgili olduğunu mu söylüyorsunuz?
- Konular
- 10
- Online süresi
- 7d 23m
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 6 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 28
- MmoLira
- 1,732
- DevLira
- 0
Bu dosyaların açık bir sunucuda kullanıma uygun olup olmadığını, bellek sızıntıları veya kritik hatalar olup olmadığını soruyorum.
Yazardan orijinalini satın almak isterdim ama bana discord'dan geri yazmıyor, 2 aydır cevap bekliyorum. Bu yüzden bu warez'e ilgi duydum, ancak sorunsuzluğu konusunda endişelerim var.
Yazardan orijinalini satın almak isterdim ama bana discord'dan geri yazmıyor, 2 aydır cevap bekliyorum. Bu yüzden bu warez'e ilgi duydum, ancak sorunsuzluğu konusunda endişelerim var.
- Konular
- 192
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 2mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 792
- Altın Konu
- 72
- Başarım Puanı
- 236
- MmoLira
- 17,708
- DevLira
- 24
Konuda paylaştığım dosyalar birebir ikarus tarafından satılan dosyalardır.Bu dosyaların açık bir sunucuda kullanıma uygun olup olmadığını, bellek sızıntıları veya kritik hatalar olup olmadığını soruyorum.
- Konular
- 10
- Online süresi
- 7d 23m
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 6 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 28
- MmoLira
- 1,732
- DevLira
- 0
Biliyorum, ancak warez'den bu yana birkaç yama yapıldı, kararlılık / kritiklik hataları üzerinde bir etkisi olup olmadığını merak ediyorum.Konuda paylaştığım dosyalar birebir ikarus tarafından satılan dosyalardır.
Son değişikliklerin ne hakkında olduğunu bilen varsa lütfen yorum yapsın
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)