Altın Konu cPanel FileZilla FTP İstemcisi

Karadayı ✓

Karadayı ✓
Konular
1,450
Çözüm
7
Online süresi
3mo 25d
Reaksiyon Skoru
2,564
Altın Konu
1,027
Başarım Puanı
274
MmoLira
36,853
DevLira
110
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

cPanel FileZilla FTP İstemcisi
FileZilla açık kaynaklı bir FTP istemcisidir, Linux ve Windows gibi birden fazla platformda kullanılabilir. Bu istemci ayrıca güvenli bağlantılar üzerinden FTP'yi, yani SFTP ve FTPS'yi destekler. Bu yazılımı web sunucunuzdaki dosyaları yüklemek ve yönetmek için kullanabilirsiniz. Web sitenizi yüklemek istediğinizde ve dosya sayısı fazla olduğunda veya dosya boyutları çok büyük olduğunda. O zaman FTP yüklemesini kullanabilirsiniz, çünkü cPanel Dosya Yöneticisi aracılığıyla çok büyük boyutlu bir dosya yüklemek yüklemede hataya neden olabilir.

Çoğu cPanel hesabı, ana dizininizdeki tüm dosyalara erişebileceğiniz ve onları yönetebileceğiniz bir sistem FTP hesabıyla birlikte gelir. cPanel ve FTP için sistem hesabının parolaları çoğu durumda aynıdır.

FileZilla FTP istemcisini kullanmak, web sitesini yönetmek ve yüklemek için lütfen şu adımları izleyin:
Adım 1 − FileZilla web sitesinden FileZilla FTP istemcisini indirin ve kurun. Bu yazılımın kurulum süreci diğer yazılımlarınkiyle aynıdır.

Adım 2 − FileZilla FTP istemcinizi kurduktan sonra açın. Hızlı bağlantı çubuğunda, ana bilgisayar adı sağlamak için metin kutusu bulacaksınız. Sunucunuzun IP adresi veya ftp.<your_domain.com> olabilen ftp ana bilgisayar adınızı girin.

Adım 3 − FTP hesabınızın kullanıcı adını ve şifresini girin.

Adım 4 − FTP sunucunuza bağlanmak istediğiniz Portu girin. Çoğu durumda 21'dir, ancak bu alanı boş bırakırsanız FileZilla otomatik olarak bağlanmak için uygun portu bulacaktır.

Adım 5 − FTP sunucusuna bağlanmak için Hızlı Bağlantı'ya tıklayın.
Adım 6 − Başarılı bir bağlantıdan sonra, dosyaları sol taraftaki bölmeden (yerel bilgisayar dizinleriniz) sağ taraftaki bölmeye (uzak sunucu dizinleriniz ve dosyalarınız) taşıyabilir veya kopyalayabilirsiniz. Dosyaları sol bölmeden sağ bölmeye veya tam tersi şekilde sürükleyip bırakabilirsiniz.
Adım 7 − Arayüzün alt tarafında bulunan bölmeden taşıma veya kopyalama durumunuzu görüntüleyebilirsiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)