Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

cPanel Kullanıcı Yöneticisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Karadayı ✓

Karadayı ✓
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Uzman
Ayın Üyesi
Konular
1,450
Çözüm
7
Online süresi
3mo 25d
Reaksiyon Skoru
2,564
Altın Konu
1,027
Başarım Puanı
274
MmoLira
36,853
DevLira
110
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

cPanel Kullanıcı Yöneticisi

Bu, cPanel'in son sürümünde tanıtılan yeni bir özelliktir. Bu kullanıcı yöneticisi bölümü aracılığıyla, cPanel'inizdeki tüm kullanıcıları tek bir arayüzle kontrol edebilirsiniz. Bu arayüz, etki alanınızla ilişkili e-posta hesapları veya FTP hesapları olan tüm kullanıcı hesaplarını gösterecektir. Bu hesapları silebilir, düzenleyebilir, şifreleri değiştirebilir ve ayrıca buradan silebilirsiniz. Bu arayüz size yeni kullanıcı ekleme ve bunları FTP ve E-posta hesaplarıyla ilişkilendirme olanağı sağlar.

Bir Hesabı Silmek İçin

Kullanıcı yöneticisini kullanmak ve kullanıcı hesaplarını silmek için şu adımları izleyebilirsiniz:

Adım 1 Sol taraftaki kenar çubuğundaki son simgeye tıklayarak Kullanıcı yöneticisini açın. Kullanıcı yöneticisi açıldığında, bunun gibi bir arayüz göreceksiniz.

1.png

Adım 2 Burada cPanel'inizin tüm hesaplarını görüntüleyebilirsiniz, buna sistem hesaplarınız da dahildir. Gelen Kutusu simgesinin renkli olduğu hesap, hesabın bir e-posta adresine sahip olduğunu gösterir. Kamyon simgesinin renkli olduğu hesaplar, hesabın FTP hesabına erişimi olduğunu gösterirken, disk simgesinin renkli olduğu hesaplar, hesabın bir webdisk'e erişimi olduğunu gösterir.

Adım 3 Silmek istediğiniz hesabı bulun ve alan adının altındaki silme bağlantısına tıklayın.

2.png

Adım 4 Onayınız istenecektir, kullanıcı hesabını silmek için sil butonuna tıklayın.

Bir Hesabı Düzenlemek İçin

Bir hesabı düzenlemek veya herhangi bir hesabın şifresini değiştirmek istiyorsanız şu adımları izleyin.

Adım 1 Kullanıcı yöneticisinden düzenlemek veya şifresini değiştirmek istediğiniz hesabı seçin. Bu hesabın altındaki Düzenle bağlantısına veya Şifreyi Değiştir bağlantısına tıklayın. Bunların ikisi de sizi aynı arayüze götürecektir, burada hesabı düzenleyebilirsiniz.

3.png

Adım 2Kullanıcının Tam adını belirtebilirsiniz. Ya da o hesap için alternatif e-posta kimliği sağlayabilirsiniz.

Adım 3 Güvenlik Bilgilerini görmek için aşağı kaydırın, bu arayüzde yeni bir şifre girebilir veya şifrenizi değiştirmek istiyorsanız boş bırakabilirsiniz.

4.png

Adım 4 Hizmetler arayüzünden söz konusu kullanıcı hesabı için etkinleştirmek istediğiniz hizmetleri seçin.

5.png

E-postayı etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz, ayrıca o hesabın e-postası için Kotayı değiştirebilirsiniz. Ayrıca o hesap için FTP'yi etkinleştirebilirsiniz, sadece FTP hesabını etkinleştirmek için anahtarı hareket ettirin.

Adım 5 Mevcut kullanıcı için ayarları kaydetmek üzere Kaydet'e tıklayın.

Yeni Bir Kullanıcı Ekle

Ayrıca yeni bir kullanıcı ekleyebilir ve ona e-posta ve FTP erişimi verebilirsiniz. Yeni bir kullanıcı oluşturmak için şu adımları izleyin.

Adım 1Kullanıcı yöneticisi arayüzünün sağ tarafında bulunan 'Kullanıcı Ekle' Düğmesine tıklayın. Ve Edit kullanıcı arayüzünde gördüğünüz aynı ekranı göreceksiniz.

6.png

Adım 2Kullanıcı adı ve şifre gibi gerekli tüm bilgileri sağlayın, ayrıca kullanıcının tam adını da sağlayabilirsiniz, ancak bu isteğe bağlıdır.

Adım 3 Belirli bir kullanıcıya vermek istediğiniz hizmetleri seçin. Hizmetleri etkinleştirmek veya devre dışı bırakmak için anahtarı hareket ettirerek hizmetleri etkinleştirin.

7.png

Adım 4Kullanıcıyı oluşturmak ve kullanıcı yöneticisi arayüzüne geri dönmek için Oluştur düğmesine tıklayın veya kullanıcıyı oluşturmak ve tekrar yeni bir kullanıcı eklemek için Kullanıcı ekle arayüzüne geri dönmek üzere Oluştur ve Başka Birini Ekle'ye tıklayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri