HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ses sorununu çözüp paylaşabilir misiniz?Mai am câteva lucruri de aflat. Asta este.

Çoğu kısmı çözdüm ama tam çözüm sağlayamadım hocam.Ses sorununu çözüp paylaşabilir misiniz?![]()
![]()
Normalde cevap vermezdim ama saçma sapan konuştuğun public olmasıyla alakam olmamasına rağmen alakadar ettiğin için yazdım yazmadıysam da bu zaman boyunca hem şirketteki yoğun iş kariyerim hem de Volkan takma umursama dediği içindi. Sayemde dosyayı açtığın ve sattığımız arkadaşa sorunsuz diye denendi diye söylenip başkalarına sorunlu dosya diye birşeyler zırvalamışsın, madem sorunluydu neden bu kadar emin konuştun insanları kandırdın, yalan söyledin ve beni yalancı çıkarmaya çalıştın? Senin dosya satılmadan önceki cümlelerini satılan kişi de biliyor onu geçtim kişinin yanındaki bazı kişiler de bunu söyledi bu arada tek sorun optimizasyon adı altında clientin içerisine sıçıp rastgele crash verdirmen(bunu bizzat Volkan söylüyor ben değil yanlış anlaşılmasın) başka bir şeyi yok onu da Volkan bulup sonradan çözdü ve düzeltti. Onu geçtim Volkana bir haber bile etme gereği duymadan ya da en azından bana bile söyleyip Volkana söyler misin demeden ekmeği tek yemek istedin resell yapan kişiyle beraber oyunu açmaya çalıştın, açalım dediğinizde Volkan'ın 3-4 tane game de sistemi var emeği o kadar dedikten sonra kendi dosyan ilan ettin(ki dosyadan Volkanın yazdığı sistemleri çıkarsak ortada files denebilecek yapı kalmıyor). Sorun çıkınca da açtığın kişiye dosya Volkan'ın dedikten sonra sorunu çözmesi için bana kadar açtığın kişi aracılığıyla beni de konuya sorunlarla alakam olmadığı halde dahil ettiniz sorunu yanındaki geliştiriciyim diyen olarak sen değil de oyunun açılışından haberi bile olmayan Volkan'ın çözmesini bekledin. Volkan da siz kendiniz açtınız kendiniz çözün demesiyle ki çocuk yine kıyak yapıp o kadar iş güç arasında size sorunu söyledi. He unutmadan "Turkmmodakilere konu açıp satış yapmam" lafını yemişsin anladığım kadarıyla(yazdığım cümle onun söylediğinin kibar hali) dosya içerisinde ki sistemleri sattığını Volkan da görünce dosyayı sat kanka diye beni teşvik eden dosyanın sahibi yine Volkan'dır, hatta benim hesabımdan satan odur. Yani habersiz bir iş yapılmadı. Başkalarının karakterini belirmeye potansiyelin olmadan birşey demen gülünç kendi karakterini bu yazdıklarımdan sonra kendin belirle lütfen. En son konuyu açan arkadaş bana ulaştı kendisine bizden almadığı için Volkanın yardımcı olmak istemediğini ve olamayacağımızı söyledim @Exchange_ kendisi de söyleyebilir. Velhasıl Volkan da bütün yazılan edilenlerden haber. Daha da uzatıp karşılıklı saygı düşüklüğüne gerek yok senden tek ricamız. Kendisi de boş muhabbetinize katlanamadığı engellemiş zaten sizi. Bu yazılan yazı da onun nezdinde yazıldı haberin olsun.Bu dosyada sadece volkan ve benim emeğim vardır. Hüseyinin tek emeği bu dosyayı varez edilmesine katkısı olmasıdır, kendisinin yapmadığı şeyleri kendisinmiş gibi lanse etmeyi sever. Zamanında insanlarla uğraşmamak için komisyon karşılığı "arkadaşımız" olduğunu düşünerek kendisine konu açtırmıştık. Arkadaş bir macar arkadaşı 800 euroluk falan dolandırmış ve gitmiş warez n2 filesini yollamış. Çünkü ona vermemiştik ve atamıyordu kimseye, aramız bozulunca da volkan ona da vermiş dosyayı herhalde ve bu şekilde ucuzdan 10 kişiye kadar sattıysa artık wareze düştü, Herkes de arkadaşı herkesle konuştuğu için iyi geliştirici sanar kendisini ancak kendisinin syntax harici bir şey bildiği yok. Warez olduğuna sevindim, uzun süredir üç kuruşa hiç emek vermediği, o kadar düzenlenen dosyayı satıyor Adalet denen arkadaş. Karakter desen hak getire. Daha önce ben paylaşacaktım ancak satın alan bir arkadaş vardı ona olan saygımızdan paylaşmamıştım ama kendisi de resell yaptığına o saygıyı hak etmemiş belli ki. Umarım faydalanan olur. İyi forumlar.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)