Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Altın Konu 1-120 FILES SORUNSUZ!

4.83 yıldız(lar) 6 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

failed, retrying in 5 secondsmysql_real_connect: Can't connect to server on ' 192.168.1.161' (36)
failed, retrying in 5 secondsmysql_real_connect: Can't connect to server on ' 192.168.1.161' (36)
failed, retrying in 5 secondsmysql_real_connect: Can't connect to server on ' 192.168.1.161' (61)
failed, retrying in 5 secondsSuccess PLAYER
mysql_real_connect: Can't connect to server on '192.168.1.161' (36)
root@Light5:/usr/lightwork/main # failed, retrying in 5 secondsmysql_real_connect: Can't connect to server on ' mysql_real_connect: Can't connect to server on '192.168.1.161' (36)
failed, retrying in 5 secondsmysql_real_connect: Can't connect to server on '192.168.1.161' (36)
failed, retrying in 5 secondsmysql_real_connect: Can't connect to server on '192.168.1.161' (36)
failed, retrying in 5 secondsSuccess ACCOUNT
mysql_real_connect: Can't connect to server on '192.168.1.161' (61)
failed, retrying in 5 secondsSuccess COMMON

putyden serveri baslattıgımda boyle bir hata alıyorum ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz rica etsem tesekkürler
mysql sürümü nedir marisdb 10.5 olması lazım.

Normalde cevap vermezdim ama saçma sapan konuştuğun public olmasıyla alakam olmamasına rağmen alakadar ettiğin için yazdım yazmadıysam da bu zaman boyunca hem şirketteki yoğun iş kariyerim hem de Volkan takma umursama dediği içindi. Sayemde dosyayı açtığın ve sattığımız arkadaşa sorunsuz diye denendi diye söylenip başkalarına sorunlu dosya diye birşeyler zırvalamışsın, madem sorunluydu neden bu kadar emin konuştun insanları kandırdın, yalan söyledin ve beni yalancı çıkarmaya çalıştın? Senin dosya satılmadan önceki cümlelerini satılan kişi de biliyor onu geçtim kişinin yanındaki bazı kişiler de bunu söyledi bu arada tek sorun optimizasyon adı altında clientin içerisine sıçıp rastgele crash verdirmen(bunu bizzat Volkan söylüyor ben değil yanlış anlaşılmasın) başka bir şeyi yok onu da Volkan bulup sonradan çözdü ve düzeltti. Onu geçtim Volkana bir haber bile etme gereği duymadan ya da en azından bana bile söyleyip Volkana söyler misin demeden ekmeği tek yemek istedin resell yapan kişiyle beraber oyunu açmaya çalıştın, açalım dediğinizde Volkan'ın 3-4 tane game de sistemi var emeği o kadar dedikten sonra kendi dosyan ilan ettin(ki dosyadan Volkanın yazdığı sistemleri çıkarsak ortada files denebilecek yapı kalmıyor). Sorun çıkınca da açtığın kişiye dosya Volkan'ın dedikten sonra sorunu çözmesi için bana kadar açtığın kişi aracılığıyla beni de konuya sorunlarla alakam olmadığı halde dahil ettiniz sorunu yanındaki geliştiriciyim diyen olarak sen değil de oyunun açılışından haberi bile olmayan Volkan'ın çözmesini bekledin. Volkan da siz kendiniz açtınız kendiniz çözün demesiyle ki çocuk yine kıyak yapıp o kadar iş güç arasında size sorunu söyledi. He unutmadan "Turkmmodakilere konu açıp satış yapmam" lafını yemişsin anladığım kadarıyla(yazdığım cümle onun söylediğinin kibar hali) dosya içerisinde ki sistemleri sattığını Volkan da görünce dosyayı sat kanka diye beni teşvik eden dosyanın sahibi yine Volkan'dır, hatta benim hesabımdan satan odur. Yani habersiz bir iş yapılmadı. Başkalarının karakterini belirmeye potansiyelin olmadan birşey demen gülünç kendi karakterini bu yazdıklarımdan sonra kendin belirle lütfen. En son konuyu açan arkadaş bana ulaştı kendisine bizden almadığı için Volkanın yardımcı olmak istemediğini ve olamayacağımızı söyledim @Exchange_ kendisi de söyleyebilir. Velhasıl Volkan da bütün yazılan edilenlerden haber. Daha da uzatıp karşılıklı saygı düşüklüğüne gerek yok senden tek ricamız. Kendisi de boş muhabbetinize katlanamadığı engellemiş zaten sizi. Bu yazılan yazı da onun nezdinde yazıldı haberin olsun.
Bugün fark ettim yazdığını malum o kadar gündür bir şey yazmadın, madem bunu istiyorsun hadi yapalım. Öncelikle hata bende, senin ne tür insan olduğu bile bile muhatap oldum, volkanla hiçbir problemim yok o da senin nasıl bir insan olduğunu biliyordu zaten beraber takılırken oldukça uzak durmaya çalışırdık ama volkana üzülüyorum çünkü senin gibi bir asalak, başkasından çıkarı bitinceye kadar bağlı yaşayan birisinin eline düştü. Sen çevrendekilerden güç alan, onların varlığıyla kendini ortaya çıkartan bir canlısın. Onla senden fazla beraber oturdum muhabbet ettim ve tanıdığımı düşünüyorum. Bu tarz düşünce ve huyları senle fazla muhatap olunca kazanmaya başladı.

Ben o sattığımız adama da söyledim offline-shop denendi sorunu yok onun harici kimseye hiçbir sorunu yok sistemlere kefilim falan filan demedim. Sistemler test edildi sorunları çözüldü test edildi demişimdir ama o dediğin kelimeyi kullanmadım. O client crash'ın sebebi silinen pointerin fark etmemem üzerine tekrar kullanılması ile alakalı, birkaç satırla düzeltildi clienti bozmamla alakası yok yani ve son sürümünde düzgün hali var.

Onun dışında dosyayı satarken biz zaten açılışta destek olacağımızı söyledik, sonradan adam benden destek istediğinde gidip mesajıma 2 günde cevap veren adamdan izin mi alacaktım yapalım mı diye?, açılıştan önce birkaç hafta öncesinden furkan'la düzenlerken dosyayı zaten duymuştu aynı sesteydik, hatta ona birkaç soru bile sormuştum, isteseydi katılmak katılırdı kimse ona katılma demedi, davete de ihtiyacı yoktu çünkü zaten söz vermişti o sesini çıkarmadı diye yalvaracak mıydık gel ne olur yardım et diye :)) Ekmek tek yeme gibi bir durum yok, kazanç olsa vermeyeceğimi nerden çıkardınız payını :) İşte herkes kendinden bilir işi. Sizin içiniz fesat olmasaydı beni düzgün tanısaydınız zaten bunu bu şekilde bırakmayacağımı bilirdiniz. (ben elysiumda zarar etmemize karşılık 5 kuruş istemedim onun oradaki üç kuruşuna mı göz dikeceğim sandınız)

Benim dosyam olayına da gelirsek dosya genel olarak benim evet, game tarfının birçok özelliği o yaptı, düzenledi ama genel sistemler, client root tarafı diye sayarsak %60-%65'i zaten benim bunu siz de biliyorsunuz.

Sorunlarda çözebileceklerim olmasına rağmen volkana gelinmesinin sebebi sorunların onun bölgesinde çıkması. Sorunu da çözemedi kendisi ne kıyağı yapmış? Hangi sorunu çözümüş? Bir kontrol ekledi gitti, o da çözümle alakasız. O sorun başlangıç eşyası veren yerle alakalı ninja karakterinde 9 eşya verilmesine karşılık 11 büyüklüğündeki raw array'in verilmesi, diğer açtığımız sunucuda da varmış ancak ninja karakteri açılmadığından fark edilmemiş yani çoktandır olan sorunmuş. Bunun sonucunda karakterin envanterine başlatılmamış değerde random 9 haneli vnum gönderiliyordu, bu da crash'e sebep oluyordu.

Onun harici, biolog'da yoğunlukta bonus vermeme, şaman'ın köy ortasında kalması ve crash yedirmesi, ticaret logundaki eşyaların birden eklenmesi bozulması game'yi ve clienti crashlaması, sandık açmada kopyalama çıkması, yaptığı zindan sisteminin karakteri buga sokması ve giriş yapılamaması, metin kuyruğunda target sorunundan dolayı karakterlerin atak objesinin silinmesi sonucu buga girmesi (evet böyle komik bir hata var :)) ) ve ayrıca petin oranlarının belirli koşullarda oranlarını sıfırlaması, normal cevherlerin permaya dönmesi veya birden silinmesi daha da sayarım da gerek yok. Yaptığı sistemler bu, yaptığı sistemlerin yarısı bozuk ya da bir çok düzenleme gerektiriyor. Bunları yaptı ve neredeyse yaptığı sistemlerden %50'si bozuk ya da birçok sorunu var. Ortak yaptığımız projede katkısı bunlar. İnsanlar hata yapabilir buna saygı duyarım, hiçbiri düzeltilemeyecek hata değiller ama gelip de bunların dosyaya katkı yaptığını iddia ediyorsanız komik yani. Katkıdan çok zararlar var dosyaya buna katkı diyorsanız bir şey diyemem.

Son olarak iyiki de muhatapı kesmişim sizle, hayatım güzelleşti. Meğerse onu kötüleştiren sizmişsiniz. Daha da yazmaya gerek yok.

Bugün fark ettim yazdığını malum o kadar gündür bir şey yazmadın, madem bunu istiyorsun hadi yapalım. Öncelikle hata bende, senin ne tür insan olduğu bile bile muhatap oldum, volkanla hiçbir problemim yok o da senin nasıl bir insan olduğunu biliyordu zaten beraber takılırken oldukça uzak durmaya çalışırdık ama volkana üzülüyorum çünkü senin gibi bir asalak, başkasından çıkarı bitinceye kadar bağlı yaşayan birisinin eline düştü. Sen çevrendekilerden güç alan, onların varlığıyla kendini ortaya çıkartan bir canlısın. Onla senden fazla beraber oturdum muhabbet ettim ve tanıdığımı düşünüyorum. Bu tarz düşünce ve huyları senle fazla muhatap olunca kazanmaya başladı.

Ben o sattığımız adama da söyledim offline-shop denendi sorunu yok onun harici kimseye hiçbir sorunu yok sistemlere kefilim falan filan demedim. Sistemler test edildi sorunları çözüldü test edildi demişimdir ama o dediğin kelimeyi kullanmadım. O client crash'ın sebebi silinen pointerin fark etmemem üzerine tekrar kullanılması ile alakalı, birkaç satırla düzeltildi clienti bozmamla alakası yok yani ve son sürümünde düzgün hali var.

Onun dışında dosyayı satarken biz zaten açılışta destek olacağımızı söyledik, sonradan adam benden destek istediğinde gidip mesajıma 2 günde cevap veren adamdan izin mi alacaktım yapalım mı diye?, açılıştan önce birkaç hafta öncesinden furkan'la düzenlerken dosyayı zaten duymuştu aynı sesteydik, hatta ona birkaç soru bile sormuştum, isteseydi katılmak katılırdı kimse ona katılma demedi, davete de ihtiyacı yoktu çünkü zaten söz vermişti o sesini çıkarmadı diye yalvaracak mıydık gel ne olur yardım et diye :)) Ekmek tek yeme gibi bir durum yok, kazanç olsa vermeyeceğimi nerden çıkardınız payını :) İşte herkes kendinden bilir işi. Sizin içiniz fesat olmasaydı beni düzgün tanısaydınız zaten bunu bu şekilde bırakmayacağımı bilirdiniz. (ben elysiumda zarar etmemize karşılık 5 kuruş istemedim onun oradaki üç kuruşuna mı göz dikeceğim sandınız)

Benim dosyam olayına da gelirsek dosya genel olarak benim evet, game tarfının birçok özelliği o yaptı, düzenledi ama genel sistemler, client root tarafı diye sayarsak %60-%65'i zaten benim bunu siz de biliyorsunuz.

Sorunlarda çözebileceklerim olmasına rağmen volkana gelinmesinin sebebi sorunların onun bölgesinde çıkması. Sorunu da çözemedi kendisi ne kıyağı yapmış? Hangi sorunu çözümüş? Bir kontrol ekledi gitti, o da çözümle alakasız. O sorun başlangıç eşyası veren yerle alakalı ninja karakterinde 9 eşya verilmesine karşılık 11 büyüklüğündeki raw array'in verilmesi, diğer açtığımız sunucuda da varmış ancak ninja karakteri açılmadığından fark edilmemiş yani çoktandır olan sorunmuş. Bunun sonucunda karakterin envanterine başlatılmamış değerde random 9 haneli vnum gönderiliyordu, bu da crash'e sebep oluyordu.

Onun harici, biolog'da yoğunlukta bonus vermeme, şaman'ın köy ortasında kalması ve crash yedirmesi, ticaret logundaki eşyaların birden eklenmesi bozulması game'yi ve clienti crashlaması, sandık açmada kopyalama çıkması, yaptığı zindan sisteminin karakteri buga sokması ve giriş yapılamaması, metin kuyruğunda target sorunundan dolayı karakterlerin atak objesinin silinmesi sonucu buga girmesi (evet böyle komik bir hata var :)) ) ve ayrıca petin oranlarının belirli koşullarda oranlarını sıfırlaması, normal cevherlerin permaya dönmesi veya birden silinmesi daha da sayarım da gerek yok. Yaptığı sistemler bu, yaptığı sistemlerin yarısı bozuk ya da bir çok düzenleme gerektiriyor. Bunları yaptı ve neredeyse yaptığı sistemlerden %50'si bozuk ya da birçok sorunu var. Ortak yaptığımız projede katkısı bunlar. İnsanlar hata yapabilir buna saygı duyarım, hiçbiri düzeltilemeyecek hata değiller ama gelip de bunların dosyaya katkı yaptığını iddia ediyorsanız komik yani. Katkıdan çok zararlar var dosyaya buna katkı diyorsanız bir şey diyemem.

Son olarak iyiki de muhatapı kesmişim sizle, hayatım güzelleşti. Meğerse onu kötüleştiren sizmişsiniz. Daha da yazmaya gerek yok.
2 nizde ağzına sağlık lakin cidden kavga veya tartışmaya gerek yok bu mesajı siz değil el altından satan INSANLARIN duyması lazım tekrar söylüyorum üstüne basa basa hala satişta konusu mevcut tutan ınsanlar var,emegi geçen herkes hakkını helal etsin 1 kod dahi ekleyen insan cidden hakkını helal etsin,ben mağdur oldum lakin tekrar filesimi yaptırdım ve eklettirdim güvendıgım ınsanlara sadece üzüldügüm tek şey bu files bu kadar övülmesi ve el altından 400K BÜTCE ile oyun acıp hemen satişa koymaları garip. keşke zamanında LIGHTWORK mustafa tanımış olsaydım ve başıma gelmeseydi lakin ben ne ADALETE yazdım ne mustafaya bu filesda dolandırıldıktan sonra yazdım her ikisine'de ben tekrar diyorum mağduriyet yaşadım ve bitti konu kapandı benim için sizde zamanında yaşananlar için kavga etmenize bence gerek yok cünkü her insan kendı işinde iiyidir elbette eleştircez edicez maziniz var gecmişiniz var ama bence yeri burası değil sonradan X kısıler tanıyormuş gibi yorumlarda bulunuyor 2 taraf hakkında'da.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri