HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Nereleri düzelttiğimi bile hatırlamıyorum. Yarın rahat kafa ile bakayım paylaşabilirsem paylaşırım.hayırlı olsunburaya atta millette yararlansın
Arkadaşlar bana bir yardımcı olurmusunuz bsd yi kurdum puttyden işlemleri yapıp filesi ch açtım ama şöyle bir sorun var bende giriş yapıyorum karakter seçme ekranında giriş yap deyince login e geri atıyor bir hata veriyor syserr de onuda alta ekledim bir türlü anlamadım yardımcı olursanız sevinirim
0910 20:33:13139 :: CPythonBackground::SelectViewDistanceNum(int eNum=0) mc_pcurEnvironmentData is NULL
0910 20:33:13139 :: CPythonBackground::SelectViewDistanceNum(int eNum=0) mc_pcurEnvironmentData is NULL
Ch99 açtınmıArkadaşlar bana bir yardımcı olurmusunuz bsd yi kurdum puttyden işlemleri yapıp filesi ch açtım ama şöyle bir sorun var bende giriş yapıyorum karakter seçme ekranında giriş yap deyince login e geri atıyor bir hata veriyor syserr de onuda alta ekledim bir türlü anlamadım yardımcı olursanız sevinirim
Evet açtım sorun ondan kaynaklı değilmiş pack dosyaları içerinde sorun çıkmış kendi hatamdan dolayı hallettim teşekkür ederimCh99 açtınmı
Ar fi un gest foarte frumos să partajați cu alții fișierele lipsă pentru această problemăNici nu-mi amintesc ce am corectat. Lasă-mă să mă uit la asta cu mintea limpede mâine și dacă o pot împărtăși, o voi face.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)