- Konular
- 38
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 1mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 354
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 103
- MmoLira
- 11,877
- DevLira
- 90
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
const a clear etmez. clear etmeyi unuttuğum içinde ortalık ver yansın etmiştiSenimi kırıcam reisal tam şekilde düzenlemiş hali ilk paylaştığın halinde static olarak değer aldığı için skillMap v.s ondan dolayı clear gereksiz halde olur ya derlenmez yada hadi şeşkeza derlendi oda bi leak yapar
2. versiyonunda dediğin doğru ayrı bir işleve bağladığın için staticden çıktığında clear şart

- Konular
- 13
- Online süresi
- 2mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 76
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 5 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 76
- MmoLira
- 579
- DevLira
- 12
aslında statik değerde çok birşey olcağını düşünmüyorum ama ne olmuştu veryansın dediğinconst a clear etmez. clear etmeyi unuttuğum içinde ortalık ver yansın etmişti![]()

- Konular
- 38
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 1mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 354
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 103
- MmoLira
- 11,877
- DevLira
- 90
12-8 işteyim kanka her zaman giremiyorumaslında statik değerde çok birşey olcağını düşünmüyorum ama ne olmuştu veryansın dediğin
İlk defa skill seçtiğimde süper çalışıyor sonra başka karakterle vs. seçtiğimde ya 1 tane rastgele skillini veriyordu yada skill grubunun sıfırlanmış hali gibi veriyordu(puansız). Sonra kodlara baktım kafamı 50 kere duvara vurdum düzeldi.

- Konular
- 13
- Online süresi
- 2mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 76
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 5 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 76
- MmoLira
- 579
- DevLira
- 12
aklıma gelmedi inanırmısın böyle bir şey olabileceği hahahahah12-8 işteyim kanka her zaman giremiyorum
İlk defa skill seçtiğimde süper çalışıyor sonra başka karakterle vs. seçtiğimde ya 1 tane rastgele skillini veriyordu yada skill grubunun sıfırlanmış hali gibi veriyordu(puansız). Sonra kodlara baktım kafamı 50 kere duvara vurdum düzeldi.![]()
![]()
evet o kafamı 50 kere vurma mevzusu kod yazarken çok oluyor bir ufacık minicik satır saçma sapan bug leak yapıyor delirtiyor
- Konular
- 38
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 1mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 354
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 103
- MmoLira
- 11,877
- DevLira
- 90
hem static ömürlü hem de değiştirilemez olarak tanımlamışım sonra onu temizlememişim yani yapıyı temizlemeden içine birşeyler(uzun ve kalın) sokmaya çalışıyorum.aklıma gelmedi inanırmısın böyle bir şey olabileceği hahahahahevet o kafamı 50 kere vurma mevzusu kod yazarken çok oluyor bir ufacık minicik satır saçma sapan bug leak yapıyor delirtiyor
![]()