Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
selam iyi forumlar CC=g++8 sürümüm
SkillSelect.cpp: In member function 'void CHARACTER::SelectSkillGroup(uint8_t)':
SkillSelect.cpp:101:26: error: 'class std::unordered_map<unsigned char, unsigned char>' has no member named 'contains'
if (commonSkillLevels.Contains(i))
^~~~~~~~
SkillSelect.cpp:106:30: error: 'class std::unordered_map<unsigned char, unsigned char>' has no member named 'contains'
else if (horseSkillLevels.Contains(i))
^~~~~~~~
gmake: *** [Makefile:119: OBJDIR/SkillSelect.o] Error 1
düzenlenmiş hali ektedir. güncelleyip kullanabilirsin. Not : winmarge ile karşılaştır skillselect.cpp'li halini kullanıyorsan eğer ilk versiyon char.cpp haliyse o satırları birebir değiştirebilirsin.
Ekli dosyalar
OOha bu dosyayı arıyordum kaç aydır teşekkür ederim\
Sonunda istediğim sistemi buldum...
İlk paylaştığım char.cpp içerisindeydi char.cpp dolup taşmasın diye kendisine cpp yaptım sonuçta aynı sınıfı kullanıyor. Ama eğer char.pp halini kullanıyorsanız ve sonradan yorumda tekrar indirin dediğimde indirmediyseniz harita yapısını clear etmeyi unutmuşum bu ciddi problem. O nedenle skillselect.cpp içindeki kodları kullan o cpp içindekiler güncel kodlar.düzenlenmiş hali ektedir. güncelleyip kullanabilirsin. Not : winmarge ile karşılaştır skillselect.cpp'li halini kullanıyorsan eğer ilk versiyon char.cpp haliyse o satırları birebir değiştirebilirsin.
Daha yeni paylaştım kanka aylarca nasıl aradın.OOha bu dosyayı arıyordum kaç aydır teşekkür ederim\
Aradığın kanı bulduysan afiyet olsun vampir kardeşim.