- Konular
- 38
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 1mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 354
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 103
- MmoLira
- 11,847
- DevLira
- 90
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sağol bacanak.eline saglık paylaşım için teşekkürler okan
- Konular
- 7
- Online süresi
- 2mo 13d
- Reaksiyon Skoru
- 65
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 11 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 2,148
- DevLira
- 9
Kanka kusura bakma 2 ay önce alzheimer ameliyatı geçirdim\Daha yeni paylaştım kanka aylarca nasıl aradın.Aradığın kanı bulduysan afiyet olsun vampir kardeşim.
![]()
Buldum kanka teşekkürler çook sağol yani oyuncular oyuna başladı skilleri seçemedi diye oyunu bıraktılar artık bırakmazlar herhalde
- Konular
- 13
- Online süresi
- 2mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 76
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 5 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 76
- MmoLira
- 579
- DevLira
- 12
İlk paylaştığım char.cpp içerisindeydi char.cpp dolup taşmasın diye kendisine cpp yaptım sonuçta aynı sınıfı kullanıyor. Ama eğer char.pp halini kullanıyorsanız ve sonradan yorumda tekrar indirin dediğimde indirmediyseniz harita yapısını clear etmeyi unutmuşum bu ciddi problem. O nedenle skillselect.cpp içindeki kodları kullan o cpp içindekiler güncel kodlar.
Senimi kırıcam reis
al tam şekilde düzenlemiş hali ilk paylaştığın halinde static olarak değer aldığı için skillMap v.s ondan dolayı clear gereksiz halde olur ya derlenmez yada hadi şeşkeza derlendi oda bi leak yapar
2. versiyonunda dediğin doğru ayrı bir işleve bağladığın için staticden çıktığında clear şartEkli dosyalar
- Konular
- 38
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 1mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 354
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 103
- MmoLira
- 11,847
- DevLira
- 90
AhahahaahaKanka kusura bakma 2 ay önce alzheimer ameliyatı geçirdim\
Buldum kanka teşekkürler çook sağol yani oyuncular oyuna başladı skilleri seçemedi diye oyunu bıraktılar artık bırakmazlar herhalde
kulaklarını iyice çek sen onların.