Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
razuning v5 sorsunsuz game build alıyorum fakat sunucu bağlantı hatası verıyor oyun sebebi nedir
Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
conneciton refused verdi db build alınca da bu nasıl oluyor anlamadım nerde hata yapıyorumnFull build alıp denedinizmi db de build alın
Alınan yedek game ve mysql game src ve clinet src ile uyuşmuyor files yapımcısı ile iletişime gecmeniz daha saglıklı olur (yanlıs hatırlamıyorsam aktif konu uzerine düzenli güncelleme atiliyor degişiyor hergun guncel halini indirin)Ekli dosyayı görüntüle 119441
böyle bir hata aldım tekrardan build alınca orjinal dosyalar ile aldım eklentisiz
Bu build alınca verdiği hata nornalde vermiyorduAlınan yedek game ve mysql game src ve clinet src ile uyuşmuyor files yapımcısı ile iletişime gecmeniz daha saglıklı olur (yanlıs hatırlamıyorsam aktif konu uzerine düzenli güncelleme atiliyor degişiyor hergun guncel halini indirin)
Sadece game build aldıgınız için vermiyordu normalBu build alınca verdiği hata nornalde vermiyordu