Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
razuning v5 sorsunsuz game build alıyorum fakat sunucu bağlantı hatası verıyor oyun sebebi nedir
Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
kendi bsd sini kullandım benVermesi lazım Normalde Bende Kurdum O Filesi libssl hatası almıştım @zalo25252
ben derdimi tam anlatamadım sanırsam benim sorunum şu; game src varya onu build edip game dosyasını cd /usr/game/share kısmına atınca oyun açılmıyor ama build alırken sorun yok ve ikincisi normal build almadıgım yani game.tgz dosyasında bulunan game ile oyuna sorunsuz girebiliyorumoyunun ipini sadece serverinfo.py ve intrologin.py içinde ip adresleri mevcut orayı degiştirebilirsiniz + oyunun auth ch1 portları felan server info intrologin.py felan filan uyumlu bakmanız gerekiyor
Full build alıp denedinizmi db de build alınben derdimi tam anlatamadım sanırsam benim sorunum şu; game src varya onu build edip game dosyasını cd /usr/game/share kısmına atınca oyun açılmıyor ama build alırken sorun yok ve ikincisi normal build almadıgım yani game.tgz dosyasında bulunan game ile oyuna sorunsuz girebiliyorum
db almadım hayır deneyip döneyimFull build alıp denedinizmi db de build alın