Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

clouda.web.tr yeniden mağduriyet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hero09090909
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

hero09090909

Level 8
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
1,226
Çözüm
5
Online süresi
1mo 18d
Reaksiyon Skoru
460
Altın Konu
0
Başarım Puanı
267
MmoLira
6,082
DevLira
15
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Yaklaşık 1 ay önce yine bir mağduriyet yaşadım kayıp süreyi telafi edeceklerini söyleyip yardımcı oldular.
Şimdi yine sunucuya bağlanamama sorunu yaşayıp destekten 4 gündür cevap alamıyorum
kanit.png

Merhabalar, Müşterimizin Sunucusunda Bağlantı Problemi Olarak Hiçbir Sorun Görüntülenemiyor.
Kişinin Sürekli ASILSIZ sunucu kopma sorunu vs. gibi sorunlardan dolayı yazması veya şikayet etmesi yerine putty üzerinden login olmayı dener ise kimsenin zamanı çalınmamış olur.
Uptime süresine bakar iseniz kopma dahi yaşanmamıştır.
KANITLAR EKTEDİR.
Screenshot_5.png
Screenshot_14.png

Merhabalar, Müşterimizin Sunucusunda Bağlantı Problemi Olarak Hiçbir Sorun Görüntülenemiyor.
Kişinin Sürekli ASILSIZ sunucu kopma sorunu vs. gibi sorunlardan dolayı yazması veya şikayet etmesi yerine putty üzerinden login olmayı dener ise kimsenin zamanı çalınmamış olur.
Uptime süresine bakar iseniz kopma dahi yaşanmamıştır.
KANITLAR EKTEDİR.
Ekli dosyayı görüntüle 117633Ekli dosyayı görüntüle 117634
Uptime süresine bakınca dakika hesabında ortalama 2 gün ediyor ben konuyu açalı 2 gün oldu zaten disk kapasitesi hiçbir şey yapmadığım halde 1 haftadır %100 idi şuan yine hiçbir şey yapmadığım halde %41 e düşmüş. Herhangi bir oyun açtığım da sunucuyla alakalı bir sorun olduğunda muhattap olabileceğim yardımcı olabilecek kimse yok karşımda ve ben 4 gün boyunca hiçbir şey yapmayıp sizden cevap bekliyorum 1 ay önce de yine taşıma işlemi sırasında aynı ilgisizlik sorunu ile karşılaşıp hata yapıp ücret iadesi yerine sizinle çalışmayı tercih ettim.

1000008929.jpg
evet yine bir kopma sorunu daha ne kendi sitelerine nede sunucuya bağlantı yok

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri