- Konular
- 1,226
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 1mo 18d
- Reaksiyon Skoru
- 460
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 267
- MmoLira
- 6,082
- DevLira
- 15
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Yaklaşık 1 ay önce yine bir mağduriyet yaşadım kayıp süreyi telafi edeceklerini söyleyip yardımcı oldular.
Şimdi yine sunucuya bağlanamama sorunu yaşayıp destekten 4 gündür cevap alamıyorum
Şimdi yine sunucuya bağlanamama sorunu yaşayıp destekten 4 gündür cevap alamıyorum
- Konular
- 9,014
- Çözüm
- 14
- Online süresi
- 2mo 18d
- Reaksiyon Skoru
- 4,569
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 561
- MmoLira
- 29,437
- DevLira
- 0
@clouda.web.tr
24saat içerisinde açıklama yapınız.
24saat içerisinde açıklama yapınız.
- Konular
- 6
- Online süresi
- 7d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 33
- MmoLira
- 889
- DevLira
- 0
Merhabalar, Müşterimizin Sunucusunda Bağlantı Problemi Olarak Hiçbir Sorun Görüntülenemiyor.
Kişinin Sürekli ASILSIZ sunucu kopma sorunu vs. gibi sorunlardan dolayı yazması veya şikayet etmesi yerine putty üzerinden login olmayı dener ise kimsenin zamanı çalınmamış olur.
Uptime süresine bakar iseniz kopma dahi yaşanmamıştır.
KANITLAR EKTEDİR.
Kişinin Sürekli ASILSIZ sunucu kopma sorunu vs. gibi sorunlardan dolayı yazması veya şikayet etmesi yerine putty üzerinden login olmayı dener ise kimsenin zamanı çalınmamış olur.
KANITLAR EKTEDİR.
- Konular
- 1,226
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 1mo 18d
- Reaksiyon Skoru
- 460
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 267
- MmoLira
- 6,082
- DevLira
- 15
Uptime süresine bakınca dakika hesabında ortalama 2 gün ediyor ben konuyu açalı 2 gün oldu zaten disk kapasitesi hiçbir şey yapmadığım halde 1 haftadır %100 idi şuan yine hiçbir şey yapmadığım halde %41 e düşmüş. Herhangi bir oyun açtığım da sunucuyla alakalı bir sorun olduğunda muhattap olabileceğim yardımcı olabilecek kimse yok karşımda ve ben 4 gün boyunca hiçbir şey yapmayıp sizden cevap bekliyorum 1 ay önce de yine taşıma işlemi sırasında aynı ilgisizlik sorunu ile karşılaşıp hata yapıp ücret iadesi yerine sizinle çalışmayı tercih ettim.Merhabalar, Müşterimizin Sunucusunda Bağlantı Problemi Olarak Hiçbir Sorun Görüntülenemiyor.
KANITLAR EKTEDİR.
Ekli dosyayı görüntüle 117633Ekli dosyayı görüntüle 117634
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)