[SILVERHAND] -> Sistem & Hizmet Satış Konusu <- | Yenilenmiş Official Sistemler | Oyun İçi Yönetim Paneli | GUI Tasarım Hizmetleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Silverhand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silverhand

SilveriusPanel
Konular
132
Çözüm
6
Online süresi
3mo 5d
Reaksiyon Skoru
938
Altın Konu
39
Başarım Puanı
184
MmoLira
4,945
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

DISCORD İLETİŞİM : bekomango123

Merhaba,

Sistem satışını farklı konu üzerinden devam ettirme kararı aldım.

Files satın almak isteyen müşterilerimiz öncelikle bilmelidir ki, Haziran ayı MangoSF için son satış zamanıdır, ilgili oyun dosyaları şu an itibari ile yalnızca 1 kişiye kiralama ya da satış yöntemi ile satılarak sonlandırılacaktır.

Files satın almak ve incelemek için : https://forum.turkmmo.com/konu/3889...ktif-kullaniliyor-ve-5000-online-test-edildi/

Satılık Sistemlerimiz

1. Fishing Renewal
Metin2'nin orijinalinde bulunan Balıkçılık Sistemi revize edilerek yeni bir hale getirildi. Fishing.txt üzerinden düzenleme yaparken tabloyu bozan, kafası karışan ve tam olarak değerleri tutturamayan arkadaşları düşünerek Fishing için bir düzenlemede bulundum. SQL üzerinden çalışır bir şekilde tüm balıkçılık sistemi yeniden hazırlandı.

Tercihe Bağlı Balıkçılık Etkinliği (Sistem ile beraberinde dilerseniz üretsiz olarak ekleyebiliriz.) Eğer bir itemi eklediyseniz ve used_event değerini 1 yaparsanız, o item yalnızca balıkçılık etkinliği sırasında elde edilebilir.

Ayrıca sadece bu da değil, belirli harita, kanal ve core için ayrı drop alınabilmesi için düzenlemeler yapabilirsiniz. Örnek : used_channel_id 99 ise CH99 used_core_id 0 ise hepsi, 1 ise core1, 2 ise core2 gibi düşünün. Mesela Mavi bayrak 1.köyde yapılan balıkçılıktaki eşyaları farklı, Sarı bayrak 1.köyde yapılan balıkçılıktaki ödülleri farklılaştırabilirsiniz. Bayraklar arası yoğunluğu sağlamak için server sahibine avantajlıdır.

2. Cube Renewal
Metin2'nin orijinalinde bulunan Cube Sistemi revize edilerek yeni bir hale getirildi. Artık daha fazla .TXT dosyası üzerinden düzenleme yapmak yok. Çok basit bir mantıki le tüm veri MySQL üzerinden girilmekte. Aynı zamanda bu şekilde hata yapma imkanı da 0'a indirilmekte.
Neden TXT içeriğini aynı zamanda DB üzerinden çektim?
Öncelikle oyunun her şeyini düzenleyebildiğimiz bir web panelimiz var. Bu panel üzerinden anlık olarak tüm oyun içeriğini güncelleyebiliyorum ve anlık oyunda aktif edebiliyorum. Bu da oyuna reset atmadan oyunla ilgili tüm işlemleri yapabilmemizi sağlıyor. (Gelecek mesajlar için not düşeyim, bu düzenlemeleri aktif oyunda yaptırabiliyoruz ve binlerce aktif oyuncu üzerinde test edildi yani reload mantığı ile sorun yaşarsın diyenler çıkmasın lütfen.)

Bu panel üzerinden oyunun kolaylıkla yönetilebilmesini sağlıyorum. Bu sayede ekibim bana gerek duymadan her şeyi kendileri ayarlayabiliyorlar. Aktif oyunu hata yapma şansı olmadan yönetebiliyorlar.

3. Oyun İçi Optimizasyon
Optimizasyon dediğimiz zaman aklınıza sadece hızlı yükleme, FPS sınırı kaldırma, PSM sistemi gibi düzenlemeler gelmesin. Öncelikle aşağıdaki videoyu izleyelim ;

Videoyu çekmiş olduğumuz bilgisayar, ısınma problemi yaşayan ve boşta dahi fanını çok hızlıb ir şekilde çalıştırmak zorunda kalan bir cihaz.
Videoda aynı zamanda moblarla ilgili yapılan optimizasyonu göstermek için, oyuna giriş sırasında "Alev Hayaleti" yaratığının hızlı yüklenme ve sistemi yormadığı gösterilmiştir.

Çalışma neleri içerir?
  1. Optimize edilmiş "Monster, NPC" ve bir çok ."GR2" dosyası.
  2. Doğru ve sorunsuz çalışan, çok daha az kod ile dahil edilen PlayerSettingModule.cpp
  3. Karakterlerin becerileri ve efektlerinin optimize edilmiş dosyaları.
  4. Sistemi yoran ya da yormaya teşebbüs eden tüm MemoryLeak'ların tespit edilip düzeltilmesi.
  5. Temiz ve gereksiz .DLL'lerin dahi çalıştırılmadığı, düzenli bir Client.
  6. Çok daha fazlası.

4. Oyun İçi Yönetim Paneli
MangoSF için hazırladığım Admin Paneli yalnızca tek bir müşterime satılacaktır. Panel ile beaber tüm entegrasyonlar tarafımızca yapılacaktır. Filesinizi kiralayan ya da satın alacak olan herkese oyunu yönetebileceği bir admin paneli teslim edebilirsiniz. Bu panel ile birlikte drop düzenleme, mob düzenleme, item düzenleme, npc düzenleme, gelişmiş karakter düzenleme ve loglarını inceleme gibi bir çok işlemi yapabilirsiniz. Bu panel, bizler gibi eski GameForge çalışanlarının bilgileri ile hazırlanmıştır. Aşağıdan bir kaç video izleyebilirsiniz.

Ayrıca panel üzerinden yapabilecekleriniz :

• İtem Düzenleme (İtemin her şeyini düzenleyebilir, rebootsuz oyunda anlık aktif edebilirsiniz.)
  • Mob Düzenleme (Mobların her şeyini düzenleyebilir, rebootsuz oyunda anlık aktif edebilirsiniz.)
  • Detaylı Item Arama (Oyunculardaki itemleri efsunlarına göre arayabilirsiniz)
  • Boot Kayıtları (Oyunun boot kayıtlarını panel üzerinden kontrol edebilirsiniz.)
  • GM Komut Kayıtları
  • Nesne Market Kayıtları (Nesne Market Log Geçmişi)
  • Level Kayıtları (Level Loglarının Geçmişi, Şu oyuncu şu kadar sürede şu levele ulaştı)
  • Pazar Kayıtları (Hangi oyuncu hangi itemi ne kadara pazardan hangi tarih ve saatte satın almış)
  • GM Ekle / Çıkar (Anlık oyunda aktif olur)
  • Efsun Yönetimi (Efsun Düzenle, Sil, Ayarla)
  • Yükseltme Yönetimi ( + Basma itemlerini zorluklarını panel üzerinden kolayca düzenleyin.)
  • Balıkçılık Eventi Ayarları
  • Çark Eventi Ayarları
  • Biyolog Eventi Ayarları
  • NPC Düzenleme (Anlık düzenleme yapabilirsiniz)
  • Nesne Market Kategori Düzenleme (Anlık oyunda aktif olur)
  • Nesne Market İtem Düzenleme (Ekle Çıkar işlemleri anlık oyunda aktif olur)
  • Detaylı Karakter İstatistikleri (Düzenleme, Silme anlık oyunda aktif olur)
  • Detaylı Ban Sistemi (Anlık oyundan oyuncu düşürülür, ban süre ve sebep kanıt girilebilir panele)
  • Detaylı Karakter Log Sistemi (GameForge'de ne gördüysek o! Official düzende tüm karakterlerin loglarını profesyonel bir biçimde inceleyebilirsiniz. Attığı adımdan haberdar olabilirsiniz.)

DISCORD İLETİŞİM : bekomango123

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)