Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

# BEG GAMES Game Dizayn ve Yönetim Hizmetleri #

beggames

Level 1
Üye
Konular
2
Online süresi
30547s
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
Başarım Puanı
4
TM Yaşı
4 Gün
MmoLira
98
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

# BEG GAMES Game Dizayn ve Yönetim Hizmetleri #
SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM !
Bir filesiniz var veya files geliştiriyorsunuz ancak her parçanın kusursuz olmasını mı istiyorsunuz?
BEG Games ile bu mümkün !

AKTİF HİZMETLERİMİZ;
1- Oyun İçi Kurgu ve Yönetim:
  • 1-99, 1-105, 1-120, 98-99, 104-105 Old School&New School olarak birçok kez denenmiş, kullanılmış, onaylanmış ve hâlâ aktif olarak kullanılan oyun içi Mob, Boss, Metin Dropları ve EXPleri, Farm, VS ve Farm&VS Efsunları, Aşamalı Cube Planlaması, Kademeli Nesne Market Planlaması, dilerseniz hazır sistemimizle, dilerseniz sizlerin istediği iconlarla, isimlerle entegrasyon yapılarak hazırlanır.
  • Düşük/Orta/Yüksek P2W olarak isteğinize göre dizayn oluşturulur.
  • Filesiniz de bulunan tüm sistemler değerlendirilir, eksik veya katkı sağlayacağını düşündüğümüz sistemler konusunda mentorluk hizmeti verilir.
  • Item, Mob, Map, Quest ekleme konusunda sezon boyunca destek verilir.
#Hizmetimiz tek seferlik değil sezon boyunca devam etmektedir.
2- Oyun Dışı Yönetim:

• Discord Sesli ve Yazılı Destek, Site Canlı Destek, Instagram, Facebook, Tiktok ve aktif olan tüm sosyal medya hesapları ile 7/24 Canlı Destek Hizmeti sağlanır.
  • Partner Anlaşmaları, Lonca Anlaşmaları, Reklam Anlaşmaları bütçenize uygun bir şekilde tarafımızca yapılır ve minimum yatırım ile maksimum verim alınması hedeflenir.
  • Avcı ekibimiz ile birlikte oyun içerisinde hile ve yasaklı davranışlar tespit edilir, tarafınıza bilgilendirme yapılır.
  • Discord tarafında Sohbet ve Ticaret kanalı anlık kontrol edilerek tüm mesajlar incelenir, sunucu aleyhine yapılan kötü yorumlar tespit edilip aksiyon alınır.
  • Hizmetlerimiz ile markanızı ön plana çıkarın!
#Hizmetimiz tek seferlik değil sezon boyunca devam etmektedir.
Hizmetlerimiz şu an aktif olup bu hizmetlerimiz dışında full+full kendi altyapımız hazırlanma aşamasındadır.
İletişim için bu forum üzerinden iletişime geçebilir veya beggamesowner discord hesabından ulaşım sağlayabilirsiniz.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri