Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

# BEG GAMES Game Dizayn ve Yönetim Hizmetleri #

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

beggames

Level 1
Üye
Konular
2
Online süresi
30547s
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
Başarım Puanı
4
TM Yaşı
4 Gün
MmoLira
98
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

# BEG GAMES Game Dizayn ve Yönetim Hizmetleri #
SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM !
MERHABA TURKMMO FORMU ÜYELERİ !
Bir filesiniz var veya files geliştiriyorsunuz ancak her parçanın kusursuz olmasını mı istiyorsunuz?
BEG Games ile bu mümkün !

AKTİF HİZMETLERİMİZ;
1- Oyun İçi Kurgu ve Yönetim:
  • 1-99, 1-105, 1-120, 98-99, 104-105 Old School&New School olarak birçok kez denenmiş, kullanılmış, onaylanmış ve hâlâ aktif olarak kullanılan oyun içi Mob, Boss, Metin Dropları ve EXPleri, Farm, VS ve Farm&VS Efsunları, Aşamalı Cube Planlaması, Kademeli Nesne Market Planlaması, dilerseniz hazır sistemimizle, dilerseniz sizlerin istediği iconlarla, isimlerle entegrasyon yapılarak hazırlanır.
  • Düşük/Orta/Yüksek P2W olarak isteğinize göre dizayn oluşturulur.
  • Filesiniz de bulunan tüm sistemler değerlendirilir, eksik veya katkı sağlayacağını düşündüğümüz sistemler konusunda mentorluk hizmeti verilir.
  • Item, Mob, Map, Quest ekleme konusunda sezon boyunca destek verilir.
#Hizmetimiz tek seferlik değil sezon boyunca devam etmektedir.
2- Oyun Dışı Yönetim:

• Discord Sesli ve Yazılı Destek, Site Canlı Destek, Instagram, Facebook, Tiktok ve aktif olan tüm sosyal medya hesapları ile 7/24 Canlı Destek Hizmeti sağlanır.
  • Partner Anlaşmaları, Lonca Anlaşmaları, Reklam Anlaşmaları bütçenize uygun bir şekilde tarafımızca yapılır ve minimum yatırım ile maksimum verim alınması hedeflenir.
  • Avcı ekibimiz ile birlikte oyun içerisinde hile ve yasaklı davranışlar tespit edilir, tarafınıza bilgilendirme yapılır.
  • Discord tarafında Sohbet ve Ticaret kanalı anlık kontrol edilerek tüm mesajlar incelenir, sunucu aleyhine yapılan kötü yorumlar tespit edilip aksiyon alınır.
  • Hizmetlerimiz ile markanızı ön plana çıkarın!
#Hizmetimiz tek seferlik değil sezon boyunca devam etmektedir.

Hizmetlerimiz şu an aktif olup bu hizmetlerimiz dışında full+full kendi altyapımız hazırlanma aşamasındadır.
İletişim için forum üzerinden yazabilir veya beggamesowner discord adresinden ulaşabilirsiniz.

Tek konu üzerinden devam edin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri