Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Adalet - Diamas Project Best Optimisation x64 Server Files

5.00 yıldız(lar) 4 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

youtubeye bu filesin adını yazıp kurulum videosu yaz hatta sadece filesin adını yaz çıkacak kurulum videosu zaten
O videoya baktım ve buradaki dosyalarla pek işe yaramıyor çünkü bazı kişilerde bu şekilde bir hata vermekde bilgisayarınıza uygun bir sürümünü bulmak için yazılım yayıncısı ile iletişim kurun gibi

O videoya baktım ve buradaki dosyalarla pek işe yaramıyor çünkü bazı kişilerde bu şekilde bir hata vermekde bilgisayarınıza uygun bir sürümünü bulmak için yazılım yayıncısı ile iletişim kurun gibi
videoyu tam ve doğru yapsan öyle bir hata almazsın altındaki yazılarıda kontrol et

videoyu tam ve doğru yapsan öyle bir hata almazsın altındaki yazılarıda kontrol et
ben zaten çalıştırdım girişimi yaptım kanıtımıda attım ama dediğim hatanın çözümü o videoda yok yada ben göremedim zaten sorunda değil bu hafta sonu çalırşır vaziyette dosyaları paylaşacağım uzatmanında lüzümu yok belkide ben göremedim siz videonun neresinde bu sorunun çözümü varsa o kısmın süresini yazarsanız belki çözüme ulaşır arkadaşlar benimde tekrar uraşmama gerek kalmaz hayırlı geceler dilerim

ben zaten çalıştırdım girişimi yaptım kanıtımıda attım ama dediğim hatanın çözümü o videoda yok yada ben göremedim zaten sorunda değil bu hafta sonu çalırşır vaziyette dosyaları paylaşacağım uzatmanında lüzümu yok belkide ben göremedim siz videonun neresinde bu sorunun çözümü varsa o kısmın süresini yazarsanız belki çözüme ulaşır arkadaşlar benimde tekrar uraşmama gerek kalmaz hayırlı geceler dilerim
dostum videoda paylaştığım windows server klasörünü indirip kısayolları tekrar oluşturursan öyle bir hata almazsın. hatanın sebebi oluşturulan kısayolların boş olması bu yüzden sürüm bulunamadı hatası veriyor çünkü boş bir exe çalıştırmaya çalışıyorsunuz. videodaki her şeyi doğru yapıp video altındaki yazdıklarımı okusanız sorun kalmayacak

Dosyada herhangi bir sorun yok çalışmayan birşey paylaşmadım, neyin çalışır vaziyette olanı paylaşacaksın anlamadım. Konu içerisinde de belirttim bu düzeyde dosya ile ilgilenen içindir diye. Bu seviyede bilgisi tecrübesi olmayıp uğraşıyorlar ise zaten hata almayı göze alıyorlardır. Bu dosyalar klasik Metin2 kaynakları değil tamamen yenilenmiş bir dizilim içerir. Cmake ile guileme yapamamak ya da mklink kullanımını bilmemek dosyanın eksikliği ya da bozuk olduğu anlamına gelmez, bu sizin bilgisizliğinizden kaynaklı bir şeydir. Tekrar söylüyorum bu düzeyde dosya ile çalışabilirim diyenlere hitap etmektedir. Harici olarak sadece aç oynatayım diyenler destek almaları kaçınılmaz birşey. Kendinize iyi bakın 👋🏻

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri