- Konular
- 172
- Çözüm
- 16
- Online süresi
- 1mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 1,035
- Altın Konu
- 18
- Başarım Puanı
- 226
- MmoLira
- 10,364
- DevLira
- 18
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Yok ben build alınmış tıkla çalıştır şeklinde senin konunun altına link ekliyecektim ama vaz geçtim senin dosyalaarın arızzalı değil sadece tak çalıştır mantığında değiller o sebepden sizin dosyaların bu şekilde dediğiniz gibi sadece bilen çalıştırabilirDosyada herhangi bir sorun yok çalışmayan birşey paylaşmadım, neyin çalışır vaziyette olanı paylaşacaksın anlamadım. Konu içerisinde de belirttim bu düzeyde dosya ile ilgilenen içindir diye. Bu seviyede bilgisi tecrübesi olmayıp uğraşıyorlar ise zaten hata almayı göze alıyorlardır. Bu dosyalar klasik Metin2 kaynakları değil tamamen yenilenmiş bir dizilim içerir. Cmake ile guileme yapamamak ya da mklink kullanımını bilmemek dosyanın eksikliği ya da bozuk olduğu anlamına gelmez, bu sizin bilgisizliğinizden kaynaklı bir şeydir. Tekrar söylüyorum bu düzeyde dosya ile çalışabilirim diyenlere hitap etmektedir. Harici olarak sadece aç oynatayım diyenler destek almaları kaçınılmaz birşey. Kendinize iyi bakın![]()
- Konular
- 129
- Çözüm
- 86
- Online süresi
- 2mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 1,291
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 258
- MmoLira
- 1,904
- DevLira
- 12
64bit client, 64bit server, foruma level atlatacak konu
- Konular
- 6
- Online süresi
- 2d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 6 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 775
- DevLira
- 0
kurulum için yardımcı olabilecek bir kişi varmı lütfen discordtan yazayım yada özel mesaj atın ulaşayım
- Konular
- 1
- Online süresi
- 5h 28m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 6 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 8
- MmoLira
- 221
- DevLira
- 0
Dosyalarda Hiçbir değişiklik yapmadan Anlık 200 online gören Ws lik sunucuda testini yaptım, bazen 1 gün içinde bazende 2 gün içinde game %99 oluyor ve sunucuyu durdurup başlatmadan düzelmiyor tam olarak neyden, hangi sebeplerden kaynaklandığını bilmiyorum. N2playdada aynı sorun varmış. dosyaları kıyasladığımda ufak tefek şeyler dışında bir fark yoktu. Aynı problem bundada var. Kendinizde deneyip görebilirsiniz. Localde sıkıntı yok ama onlinede işler değişiyor.
Son düzenleme:
- Konular
- 26
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 5mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 574
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 184
- MmoLira
- 7,071
- DevLira
- 30
Açılan server ve referans verir misin? Nasıl durdurup başlatıyordun? İnsanlar da bilsin. Yalan yanlış ise sağdan soldan duyduğun şeyler, boş bilgilerle kafa karıştırmayalım. Derleyip, setup açıp live olan sunucu görmedim henüz kendim dışında bu dosyalarla.Dosyalarda Hiçbir değişiklik yapmadan Anlık 200 online gören Ws lik sunucuda testini yaptım, bazen 1 gün içinde bazende 2 gün içinde game %99 oluyor ve sunucuyu durdurup başlatmadan düzelmiyor tam olarak neyden, hangi sebeplerden kaynaklandığını bilmiyorum. N2playdada aynı sorun varmış. dosyaları kıyasladığımda ufak tefek şeyler dışında bir fark yoktu. Aynı problem bundada var. Kendinizde deneyip görebilirsiniz. Localde sıkıntı yok ama onlinede işler değişiyor.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)