- Konular
- 26
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 5mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 574
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 184
- MmoLira
- 7,071
- DevLira
- 30
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Lafı uzatmak istemiyorum. İyi olduklarım, kötü olduklarım veya iyi, kötü anılarım oldu. Ayrıca takip edenler bilir dosyanın nasıl olduğunu. Bu düzeyde bir dosya kullanmak isteyenin ilgisini çekeceğinden eminim umarım iyi insanların elinde çok daha fazlası olur. Kendinize dikkat edin.
Source
Cmake
Python API: PyBind
Mariadb Windows Server 11.3.2
Windows Server 2022 X64
Game-Client x64
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Source
Cmake
Python API: PyBind
Mariadb Windows Server 11.3.2
Windows Server 2022 X64
Game-Client x64
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
adam çalışır hale getiricek var mı demiş yırtık dondan fırlar gibi fırlamışsın işlem yapmıyacaksan boş flood neden atıyorsun ?Bunu FreeBSD olarak bir ben kullanıyorum bende satmıyorum
Paylaşım için teşekkürler
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Dosyada herhangi bir sorun yok çalışmayan birşey paylaşmadım, neyin çalışır vaziyette olanı paylaşacaksın anlamadım. Konu içerisinde de belirttim bu düzeyde dosya ile ilgilenen içindir diye. Bu seviyede bilgisi tecrübesi olmayıp uğraşıyorlar ise zaten hata almayı göze alıyorlardır. Bu dosyalar klasik Metin2 kaynakları değil tamamen yenilenmiş bir dizilim içerir. Cmake ile guileme yapamamak ya da mklink kullanımını bilmemek dosyanın eksikliği ya da bozuk olduğu anlamına gelmez, bu sizin bilgisizliğinizden kaynaklı bir şeydir. Tekrar söylüyorum bu düzeyde dosya ile çalışabilirim diyenlere hitap etmektedir. Harici olarak sadece aç oynatayım diyenler destek almaları kaçınılmaz birşey. Kendinize iyi bakınben zaten çalıştırdım girişimi yaptım kanıtımıda attım ama dediğim hatanın çözümü o videoda yok yada ben göremedim zaten sorunda değil bu hafta sonu çalırşır vaziyette dosyaları paylaşacağım uzatmanında lüzümu yok belkide ben göremedim siz videonun neresinde bu sorunun çözümü varsa o kısmın süresini yazarsanız belki çözüme ulaşır arkadaşlar benimde tekrar uraşmama gerek kalmaz hayırlı geceler dilerim
If I can, I will do it because I am not selfish, I will look for a way to install it sooner or later and I will share a video so as not to waste people's time.bosuna bekleme kimse paylaşmaz sebebi çok basit isim değiştir birkaç eklenti ekle sonra satış konularında bol bol görüceksin emin ol.
ozaman ben bu hafta sonu bir boşluk yaratıp kendime sırf şunu koskoca forumda artisliğini yapıp ama yardımcı olmadıkları ve yazılı bir anlatım bile vermedikleri için ben sizlere çalışır halde bir dosya düzenleyip buradan paylaşacağım forumdaki diğer dev arkadaşlarımızıda warez paylaşımlarda bari bir kar güdmelerini bırakmaya davet ediyorum zaten warez dosyalar çöp dosyalar sw açılmaz edilmez gene sizlere almaya gelecekler anlatsanız yada paylaşsanız inanın hiç birşey kayıp etmezsiniz aksine diğer taraf için savap alırsınız bu warez fileslerde yardım isteyenler sistem sökemez kod bilgisi olsa zaten yardım istemez geliştirme yapsa nekadar sağlıklı geliştirme yapacak bırakında bari deneye uraşa kendilerini geliştirsinlerbekliyoruz kral bilgimiz olsa surda su dosyaları kavga edenlere beles kurulum cekıp atarımda yaş gecti
- Konular
- 51
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 2mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 357
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 146
- MmoLira
- 4,307
- DevLira
- 15
Elinize sağlık geçmiş olsun.
freebsd mysql bilgileri nedir acaba
- Konular
- 173
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 7mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 801
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 8 Yıl 7 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 249
- MmoLira
- 4,251
- DevLira
- 9
Elinize sağlık geçmiş olsun.
N2PLAY - SERVER FILES & SOURCES - MULTI-LANGUAGES - NEW GAME-PLAY LV MAX 150
[/SPOILER] [/SPOILER]
- Konular
- 51
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 2mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 357
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 146
- MmoLira
- 4,307
- DevLira
- 15
windows sanırm bu files![]()
N2PLAY - SERVER FILES & SOURCES - MULTI-LANGUAGES - NEW GAME-PLAY LV MAX 150
[/SPOILER] [/SPOILER]forum.turkmmo.com
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)