Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Adalet - Diamas Project Best Optimisation x64 Server Files

5.00 yıldız(lar) 4 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

yarın bana saat 21:00 gibi yaz bana ben bildiğini kendine saklayanlardan değilim sana yardımcı olurum ama baştan söyleyim buildi kendin uraşırsın ben oyuna girecek kadar ayarlar bırakırım vaktim olmadığı için oda vakit bulursam eğer zaten detaylı anlatım konusu açıcam forumda
bekliyoruz kral bilgimiz olsa surda su dosyaları kavga edenlere beles kurulum cekıp atarımda yaş gecti

bekliyoruz kral bilgimiz olsa surda su dosyaları kavga edenlere beles kurulum cekıp atarımda yaş gecti
ozaman ben bu hafta sonu bir boşluk yaratıp kendime sırf şunu koskoca forumda artisliğini yapıp ama yardımcı olmadıkları ve yazılı bir anlatım bile vermedikleri için ben sizlere çalışır halde bir dosya düzenleyip buradan paylaşacağım forumdaki diğer dev arkadaşlarımızıda warez paylaşımlarda bari bir kar güdmelerini bırakmaya davet ediyorum zaten warez dosyalar çöp dosyalar sw açılmaz edilmez gene sizlere almaya gelecekler anlatsanız yada paylaşsanız inanın hiç birşey kayıp etmezsiniz aksine diğer taraf için savap alırsınız bu warez fileslerde yardım isteyenler sistem sökemez kod bilgisi olsa zaten yardım istemez geliştirme yapsa nekadar sağlıklı geliştirme yapacak bırakında bari deneye uraşa kendilerini geliştirsinler

ozaman ben bu hafta sonu bir boşluk yaratıp kendime sırf şunu koskoca forumda artisliğini yapıp ama yardımcı olmadıkları ve yazılı bir anlatım bile vermedikleri için ben sizlere çalışır halde bir dosya düzenleyip buradan paylaşacağım forumdaki diğer dev arkadaşlarımızıda warez paylaşımlarda bari bir kar güdmelerini bırakmaya davet ediyorum zaten warez dosyalar çöp dosyalar sw açılmaz edilmez gene sizlere almaya gelecekler anlatsanız yada paylaşsanız inanın hiç birşey kayıp etmezsiniz aksine diğer taraf için savap alırsınız bu warez fileslerde yardım isteyenler sistem sökemez kod bilgisi olsa zaten yardım istemez geliştirme yapsa nekadar sağlıklı geliştirme yapacak bırakında bari deneye uraşa kendilerini geliştirsinler
eyvallah kral senin gibiler nadirde olsa mevcut beklemedeyiz Allah razı olsun.

onlar bebe ve küçük insan oldukları için öyle sen maşallah iyi olanlardansın belli

eğer vaktim olsa hobi olarak buraya bakmasam varya bende senin gibiyimdir ortalığın anasını beller onlara bir zırnık bu alemde kazandırmazdım ama neyse diyelim herşeyde bir hayır kader vardır :)
Benim amacım onların kazandıklarını engellemek değil arkadaşım ben sistem sökmeyi öğret veya anlat demedim oyuna girebilecek kadar bile yardımları olsa çok iyi olur bunu demem forumdaki bütün dev arkadaşlar için deil aralarında iyi olanlarıda var biliyorum vakitleri olsa uraşırlar onuda biliyorum ama bendende size bir tavsiye warezle uraşmayın bana bu camia bunu öğretti ben warezlere bakıyorum sistem varmı yokmu diye ha kendim alt yapımı yapıyorum hayır gene buradaki dev arkadaşlardan alıyorum çünkü onlar sanelerdir bu işin içindeler ve alt yapı çok önemli fixleri v.b şeyleri onlar senelerini verdiği için güncel takip ettiklerinden sorunsuz oluyor ha her aldığın altyapıyada güvenme bilindik kişilerden alıcaksın yorumlarının tamamını okuyacaksın şikayet kısmında hakkında şikayet varmı diye bakacaksın varsa ne gibi şikayetler var onada bakacaksın kendine göre en güvendiğinden alıcaksın Kısacası warez paylaşımlar sew açılması için değildir işine yarayan sistemleri sökmek içindir ve kendini geliştirmek içindir başkada bir amacı yoktur.

youtubeye bu filesin adını yazıp kurulum videosu yaz hatta sadece filesin adını yaz çıkacak kurulum videosu zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri