ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Altın Konu MAJORITY D80 ACTIVE BLUETOOTH HOPARLÖR İNCELEME

Lorenzo

Vatan, Türk’ün Kalesi!
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Co Admin
Developer
Yönetici
Turnuva
Admin
Yarışma
Paylaşım
Konular
3,010
Çözüm
31
Online süresi
7mo 18d
Reaksiyon Skoru
6,015
Altın Konu
507
TM Yaşı
10 Yıl 5 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
399
MmoLira
119,723
DevLira
121
Ticaret - 100%
2   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hoparlör satın almak bazen biraz piyango gibi gelebilir, özellikle de daha ucuza ihtiyaçlarınıza uygun bir şey bulmak için listeleri tarıyorsanız. 100 $/100 £ altı aralığında çok sayıda seçenek var, ancak birçoğu muhtemelen adını hiç duymadığınız markalardan ve bu da şüpheci bir kaşın kalkmasına neden olabilir.

Bunu biliyorum çünkü yakın zamanda konuşmacı listelerine iyice göz attım. En iyi bilgisayar hoparlörleri kılavuzumuz, bilgisayar ses kurulumu için birçok harika seçeneğe sahip olsa da , piyasadaki bütçe dostu ve belki de daha az bilinen seçeneklerden herhangi birinin rekabet edip edemeyeceğini merak ediyordum.

Özellikle olumlu eleştirilerin sayısı nedeniyle belirli bir set dikkatimi çekti. Majority D80 Aktif Bluetooth hoparlörler birkaç aydır ortalıkta dolaşıyor ve zaman zaman onlara şaşkınlıkla baktım. Majority, 2012 yılında kurulmuş bir Birleşik Krallık markasıdır ve o zamandan beri şaşırtıcı derecede makul fiyatlara bir dizi ses çubuğu, ev sineması kurulumu ve her türlü diğer ses ekipmanını piyasaya sürmüştür.

Bu üniteler Birleşik Krallık'ta Amazon'da 100 £ karşılığında satılıyor ve şu anda ABD'de mevcut değil; bu da ABD'deki arkadaşlarımızın bir çift satın almak için Amazon'un Birleşik Krallık sitesi aracılığıyla uluslararası nakliye yapması gerektiği anlamına geliyor. Hızlı bir dönüşüm işlemi, geçerli döviz kuru üzerinden nakliye dahil yaklaşık 150 ABD dolarına ulaşır. Ne olursa olsun, bu rakam onları aktif motorlu kitaplık hoparlörleri için pazarın daha ucuz ucuna doğru götürüyor, özellikle de çoğundan çok daha güçlü olan 80W RMS olarak derecelendirildikleri için.

Bu da şu soruyu akla getiriyor: Bu kadar para karşılığında gerçekten yüksek kaliteli ve güçlü ses, Bluetooth bağlantısı ve daha fazlasını sunabilirler mi?

1713732455913.png

Onları koruyucu köpüklerinden çıkardığınızda, nispeten ucuz olduklarını söyleyecek pek bir şey yok. Bunlar oldukça büyük ve önemli birimlerdir, özellikle bunları masaüstü hoparlör olarak kullanmayı planlıyorsanız ve bazıları için muhtemelen çok büyüktür.

Yine de, onları biraz yeniden düzenlemeyle biraz sıkışık düzenime sıkıştırabileceğimi fark ettim ve aslında ürün fotoğraflarında olduğundan biraz daha iyi göründüklerini görmekten memnun oldum. Her hoparlörün güven verici bir ağırlığı vardır ve mat kaplama, dokunuşa hoş bir his verir.

RCA konektörleri, optik giriş, USB Tip A bağlantı noktası ve HDMI ARC bağlantısı için HDMI konektörü de dahil olmak üzere bağlantılar ve kontroller sağ hoparlör ünitesinin arkasında bulunur . PC'nizin ses çıkışlarına veya TV çıkış bağlantısına bağlanmak için geleneksel bir RCA - 3,5 mm jak kablosu, iki hoparlörü birbirine bağlamak için 3,5 mm jak, jak kablosu ve duvar prizi güç adaptörü sağlanır. Bir USB bağlantı noktası sağlanırken, bu bağlantı noktası, PC bağlantısı yerine, bir flash sürücü aracılığıyla ses dosyalarını dinlemek içindir.

Dikkat edilmesi gereken bir nokta, sağlanan kabloların uzunluğudur. Bir PC masaüstü kurulumu için makul bir boyutta olsalar da, özellikle güç kablosu oldukça kısadır ve üniteleri duvara monte etmek veya bir ev sineması kurulumu için birbirinden uzağa yerleştirmek istiyorsanız bunları potansiyel olarak yerleştirebileceğiniz yerleri sınırlamaktadır.

Ayrıca arka tarafta ses, bas ve tiz ayarları için üç kadran bulunur. Bunların yanında güç, bağlantı ve EQ geçişi için üç düğme bulunur. Ses ayar kadranları ayarlanmış ve seçenekleri unuturken, kullanışlı bir uzaktan kumanda da dahil olduğundan, başka pek çok şey için hoparlörlerin arkasına uzanmanıza gerek kalmayacak.

1713732479999.png

Diğer uzaktan kumandalarınızın yanında yerinden çıkmaması gereken, ince ve iyi yapılı bir modeldir ve oynatmayı, bağlantıyı, ses seviyesini ve önceden ayarlanmış EQ ayarlarını uzaktan ayarlamanıza olanak tanır, ancak bunu biraz yönlendirici buldum. Oldukça uzun bir menzili var, ancak en iyi ses alımı için onu doğru hoparlör ünitesine hedeflemek isteyeceksiniz.

Öyleyse ses çıkarmak için. Kadranları açıp üniteleri RCA'dan 3,5 mm'ye bağlantıyla bilgisayarıma bağlayarak, ses testi cephaneliğimin dayanak noktası olan Tool'un "The Pot" adlı parçasına gittim; geniş aralıklı ve oldukça iyi bir prodüksiyona sahip kalın, gevrek bir kayıt. . Bu, bazı konuşmacılara daha az sorun yaşatabilen ve daha iyi modellerin öne çıkmasına olanak tanıyan bir şarkı, bu yüzden ses seviyesini yükselttim ve kendimi hazırladım.

Hemen etkilendim. Parıldayan yüksek zilleri ve Maynard James Keenan'ın yükselen vokallerini miksajda tutan bazı ipek kubbeli tweeter'lar sayesinde iyi bir ayrıntıya sahip olan ses, güçlü ve yuvarlaktı; 4 inçlik ana sürücüler ise gürleyen bas ve ağır dilimler sunuyordu. kulağa hoş bir şekilde gırtlaktan gelen ve aynı ölçüde kafa karıştırıcı derecede güçlü gelen kalın gitar riffleri.

Ancak bu "Film" EQ ayarındaydı. Burada seçilebilecek üç tane var; Film, Müzik ve Diyalog ve bana göre ilki açık ara en iyisiydi.

Müzik ayarı, daha üst-ortalar ve tizler lehine bas tepkisini aşırı derecede sınırlama eğilimindeydi; bu, bu hoparlörlerin yetenekleriyle karşılaştırıldığında hoş olsa da biraz yetersiz hissettirdi, oysa diyalog ayarı TV kullanımı için çok daha fazla, ancak gösterişli bir film müziği üzerinden vokalleri seçmek için iyi çalışıyor.

Hepsi kullanılabilir ve hiçbiri kendi başına kötü gelmiyor, ancak "Film" o kadar güçlü, hoş bir şekilde "kapsamlı" bir EQ sağladı ki çoğu kullanım için onu bu modda tutma eğiliminde oldum. Müzik ayarının bazı ince ayarlarla yapılabileceğini veya belki de araya bazı seçenekler eklenebileceğini öneririm, ancak bu gürleyen sürücülerin parlamasına gerçekten izin veren Film moduydu.

Ve gümbürtü, bu hoparlörler gerçekten bunu yapabilir. Çalışma masam nispeten uzun ön odamın uzak tarafında, mutfağım ise evin diğer tarafında. Bununla birlikte, biraz ses seviyesi olmasına rağmen, bir fincan kahve yaparken hala ağır darbeyi hissedebiliyordum ve ortağım, yan taraftaki eve neler yapabileceğimiz konusunda endişelenmeye başladı.

1713732788724.png

Gerçekten etkileyici olan şey, bazı ucuz hoparlörler alt uç üzerindeki kontrolü kaybedebileceğinden, bas ve alt orta tepkinin de gevşek olmamasıdır. Bunlar bana çok daha pahalı birimleri hatırlatacak şekilde hızlı tepki veriyor, göğüsleri vuruyor ve sıkı, onlardan en iyi sonucu almak için silahları çevirmeye gerek yok.

Yapabilecekleri hacim göz önüne alındığında bu da aynı derecede iyi. Komşularınızı rahatsız etmek bir şeydir, ancak D80'i gerçekten zorlarsanız, yerel polis teşkilatınızın sizi ziyaret etme olasılığının daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Ancak ses seviyelerini düşürün ve bu yüksek kalite, biraz gündelik YouTube izlemesi için güzel bir şekilde geri dönüyor.

Bir an için gerçekçi olalım: Eğer tam bir bas kafalıysanız, odayı gerçekten sarsmak için yine de Logitech G560 gibi 2.1 kurulum veya benzeri bir kurulum isteyeceksiniz , çünkü yalnızca iki hoparlörün yapabileceği çok şey var. iyi bir subwoofer'ın zevkiyle karşılaştırıldığında bas altı gürültüler geliyor. Yine de Çoğunluk bu konuda çok iyi bir izlenim bırakıyor ve mobilyalarınızı şıkırdatacak ve onay verildiğinde size Cheshire kedisi tarzı bir sırıtış sunacak şekilde kesinlikle iyi donanıma sahipler.

Ancak bu onların incelikli olma yeteneğine sahip olmadıkları anlamına gelmez. First Aid Kit'in "My Silver Lining" adlı parçasındaki güzel camsı kemanlar, D80'de delici olmadan parlak bir şekilde parlıyor, folklorik bas ve katmanlı vokallerin tümü, ayrıntı kaybetmeden veya aşırı güçlendirilmiş ses olmadan miksajda güzel bir şekilde bir arada oturuyor. Oyun oynamak için, Red Dead Redemption 2'nin geniş açık manzaraları sürükleyici bir deneyim sağladı ve aslında daha iyi kulaklık ünitelerime kıyasla Majority seti aracılığıyla mükemmel ortam sesini dinlemeyi tercih ettiğimi fark ettim.

Çevresel ses öyle değil, ancak ses sahnesi gerektiğinde genişleyip kapsayabilir ve sahneyi takdire şayan bir şekilde hazırlayabilir. Bunlar teknik olarak oyun odaklı hoparlörler olmasa da, bu tür bir aralıkla, iyi karıştırılmış her ses, önemli silah sesleri ve etkileyici müzikler için bol miktarda güçle parlama şansına sahip olur.

Parti numaralarına gelince, Bluetooth çok iyi bir numara. Telefonumu D80 ile eşleştirirken hiçbir sorun yaşamadım ve ses kalitesinin bir Bluetooth bağlantısından bekleyebileceğiniz kadar iyi olduğunu, ayrıca mutfağımın kapısına kadar nüfuz edebilen bir menzile sahip olduğunu gördüm; bu, Bluetooth sinyali olmayan bir şeydi. Şu ana kadar test ettim ve bunu başarmayı başardım.

Yine önemli noktalara gelelim: Majority D80, masaüstü hoparlörlerin hepsi ve sonuncusu değil, ancak ödediğiniz paraya göre son derece iyiler. Ve eğer sadece saf oyun sesi veya inanılmaz miktarda bas arıyorsanız, iyi bir 2.1 veya 5.1 sistemin ihtiyaçlarınıza daha uygun olabileceğini de söylememiz gerekiyor. Yine de buradaki fiyat ve bu her işi bilen setin sunduğu esneklik ve güç göz önüne alındığında, oldukça etkilendim.

Bunlar çeşitli kullanımlara yönelik ağır, yüksek kaliteli ve güçlü hoparlörler, hepsi de çok makul bir fiyata ve geri vermekten biraz nefret ettiğim hoparlörler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Paylaşım için teşekkürler. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri