- Konular
- 7
- Online süresi
- 4d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 2 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 58
- MmoLira
- 2,484
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
saat 3.35 valla uğraşıyorum hala dediğinizden yola çıkarak vcpkg yı pc ye kurdum cmd ile sonra polyhook2 yi de kurdum aynı hatayı alıyorum valla bi yardımcı olsan çok iyi olur brom dc ye gelsem baksan düzeltsen heves ettim bişeylere kalkıştımvcpkg ile polyhook2 yükle veya kendin buildle, external bir library o hook atmak için kullanıyorum

- Konular
- 15
- Online süresi
- 1mo 17d
- Reaksiyon Skoru
- 274
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 11 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 113
- MmoLira
- 7,092
- DevLira
- 3
vcpkg ve Visual Studio’yu entegre etmen gerekli eğer yaptıysan ben o projede statik compilelamıştım, sen de statik compile alabilirsin veya proje ayarlarından statiği kapatabilirsin. Ama durum da şöyle ki:saat 3.35 valla uğraşıyorum hala dediğinizden yola çıkarak vcpkg yı pc ye kurdum cmd ile sonra polyhook2 yi de kurdum aynı hatayı alıyorum valla bi yardımcı olsan çok iyi olur brom dc ye gelsem baksan düzeltsen heves ettim bişeylere kalkıştım![]()
Eğer ki dili bilmiyorsan bunu compilelasan bile istediğin verimi alamazsın, bu bir prototip altyapı olarak kullanabilirsin. İstediğin şekilde kullanabileceğin bir arayüzü bulunmuyor, önerim önce dili öğrenmen sonra bu attığım projeden esinlenip kendin yazman. Başlat durdur’u bile yok

- Konular
- 7
- Online süresi
- 4d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 2 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 58
- MmoLira
- 2,484
- DevLira
- 3
öncelikle projeye sağ tıklayıp özellikler dediğimde vcpkg sekmesi belirdi ve böyle ayarlı. Bu hilede mevlana wait yok mu cheat engine veya başka bir injektör ile oyuna injekt etttiğimde çalıssa yeter başlat durdur olmasına gerek yok benim için dediğiniz gibi ilerde dili öğrendiğimde bir hazır internal imgui menüler bulup menü başlat durdur yapabilirim fakat şuan çalıssa yeter benim için injekt ile. O yüzden menü için değilde çalısması için yardımcı olsanız çok memnun kalırım vallahivcpkg ve Visual Studio’yu entegre etmen gerekli eğer yaptıysan ben o projede statik compilelamıştım, sen de statik compile alabilirsin veya proje ayarlarından statiği kapatabilirsin. Ama durum da şöyle ki:
Eğer ki dili bilmiyorsan bunu compilelasan bile istediğin verimi alamazsın, bu bir prototip altyapı olarak kullanabilirsin. İstediğin şekilde kullanabileceğin bir arayüzü bulunmuyor, önerim önce dili öğrenmen sonra bu attığım projeden esinlenip kendin yazman. Başlat durdur’u bile yok![]()
Ekli dosyalar
- Konular
- 15
- Online süresi
- 1mo 17d
- Reaksiyon Skoru
- 274
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 11 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 113
- MmoLira
- 7,092
- DevLira
- 3
O zamanlar vardı, şimdi çalışır mı bilmiyorum. Static Libraries kısmını hayır yapöncelikle projeye sağ tıklayıp özellikler dediğimde vcpkg sekmesi belirdi ve böyle ayarlı. Bu hilede mevlana wait yok mu cheat engine veya başka bir injektör ile oyuna injekt etttiğimde çalıssa yeter başlat durdur olmasına gerek yok benim için dediğiniz gibi ilerde dili öğrendiğimde bir hazır internal imgui menüler bulup menü başlat durdur yapabilirim fakat şuan çalıssa yeter benim için injekt ile. O yüzden menü için değilde çalısması için yardımcı olsanız çok memnun kalırım vallahi
- Konular
- 7
- Online süresi
- 4d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 2 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 58
- MmoLira
- 2,484
- DevLira
- 3
seksksksks\dllmain.cpp(382,35): error C2039: 'GetProcessEventAddr': bir 'SDK::UWorld' üyesi değilO zamanlar vardı, şimdi çalışır mı bilmiyorum. Static Libraries kısmını hayır yap
şimdi takıldıgım bir kaç nokta var mesela external sourcelerde pointer ofset güncelleyince kod ne ise işlevini görüyor çalışıyor mesela siz şimdi o zamanlar mevlana vardı diyorsunuz bundada güncel dumplanmış dosyaları atınca hatalar neden devam ediyor ve neden olan yazılan mevlana gitsin bi sebebi var mı acaba
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)