Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Kontrol Ediliyor Mobile2 src

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RELIEF
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selam, sıkıldım Metin2'den biraz da Metin2 ama Metin2 olmayan oyunlar için src paylaşayım dedim :D

kusura bakmayın visualda biraz acemiyim release x olarak derliyorum fakat bu hatayı alıyorum oyunun dosyalarını dump ettim fakat bunu açamadım. SDK dosyanız güncel olmadığı için SDK dosyanızı komple sildim yeni dump ettiğim SDK ları attım

Masaüstü\Mobile2-Cheat-UE4.27-main\seksksksks\SDK\Basic.hpp(18,10): error C1083: içerme dosyası açılamıyor: '../UnrealContainers.hpp': No such file or directory
1>('/dllmain.cpp' kaynak dosyası derleniyor)
1>"seksksksks.vcxproj" projesini oluşturma tamamlandı -- BAŞARISIZ OLDU.

Son düzenleme:
kusura bakmayın visualda biraz acemiyim release x olarak derliyorum fakat bu hatayı alıyorum oyunun dosyalarını dump ettim fakat bunu açamadım. SDK dosyanız güncel olmadığı için SDK dosyanızı komple sildim yeni dump ettiğim SDK ları attım

Masaüstü\Mobile2-Cheat-UE4.27-main\seksksksks\SDK\Basic.hpp(18,10): error C1083: içerme dosyası açılamıyor: '../UnrealContainers.hpp': No such file or directory
Bildiğim kadayıla Dumper7 yakın zamanda update aldı ve yapıyı değiştirdi. Benim kullandığım sürüm ile dump almayı dener misin? Eklere ekledim.

Ekli dosyalar

Bildiğim kadayıla Dumper7 yakın zamanda update aldı ve yapıyı değiştirdi. Benim kullandığım sürüm ile dump almayı dener misin? Eklere ekledim.
derledim dumplanmış dosyaları sizin vermiş olduğunuz dosyaların içine attım

Masaüstü\Mobile2-Cheat-UE4.27-main\seksksksks\dllmain.cpp(5,10): error C1083: içerme dosyası açılamıyor: 'polyhook2/Detour/x64Detour.hpp': No such file or directory

derledim dumplanmış dosyaları sizin vermiş olduğunuz dosyaların içine attım

Masaüstü\Mobile2-Cheat-UE4.27-main\seksksksks\dllmain.cpp(5,10): error C1083: içerme dosyası açılamıyor: 'polyhook2/Detour/x64Detour.hpp': No such file or directory
vcpkg ile polyhook2 yükle veya kendin buildle, external bir library o hook atmak için kullanıyorum

vcpkg ile polyhook2 yükle veya kendin buildle, external bir library o hook atmak için kullanıyorum
visualde yeni olduğum için bu dediğinizde tıkandım kusura bakmayın :'/

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri