- Konular
- 7
- Online süresi
- 4d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 2 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 58
- MmoLira
- 2,484
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
kusura bakmayın visualda biraz acemiyim release x olarak derliyorum fakat bu hatayı alıyorum oyunun dosyalarını dump ettim fakat bunu açamadım. SDK dosyanız güncel olmadığı için SDK dosyanızı komple sildim yeni dump ettiğim SDK ları attımSelam, sıkıldım Metin2'den biraz da Metin2 ama Metin2 olmayan oyunlar için src paylaşayım dedim
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Masaüstü\Mobile2-Cheat-UE4.27-main\seksksksks\SDK\Basic.hpp(18,10): error C1083: içerme dosyası açılamıyor: '../UnrealContainers.hpp': No such file or directory
1>('/dllmain.cpp' kaynak dosyası derleniyor)
1>"seksksksks.vcxproj" projesini oluşturma tamamlandı -- BAŞARISIZ OLDU.
Son düzenleme:
- Konular
- 15
- Online süresi
- 1mo 17d
- Reaksiyon Skoru
- 274
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 11 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 113
- MmoLira
- 7,092
- DevLira
- 3
Bildiğim kadayıla Dumper7 yakın zamanda update aldı ve yapıyı değiştirdi. Benim kullandığım sürüm ile dump almayı dener misin? Eklere ekledim.kusura bakmayın visualda biraz acemiyim release x olarak derliyorum fakat bu hatayı alıyorum oyunun dosyalarını dump ettim fakat bunu açamadım. SDK dosyanız güncel olmadığı için SDK dosyanızı komple sildim yeni dump ettiğim SDK ları attım
Masaüstü\Mobile2-Cheat-UE4.27-main\seksksksks\SDK\Basic.hpp(18,10): error C1083: içerme dosyası açılamıyor: '../UnrealContainers.hpp': No such file or directory
Ekli dosyalar
- Konular
- 7
- Online süresi
- 4d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 2 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 58
- MmoLira
- 2,484
- DevLira
- 3
derledim dumplanmış dosyaları sizin vermiş olduğunuz dosyaların içine attımBildiğim kadayıla Dumper7 yakın zamanda update aldı ve yapıyı değiştirdi. Benim kullandığım sürüm ile dump almayı dener misin? Eklere ekledim.
Masaüstü\Mobile2-Cheat-UE4.27-main\seksksksks\dllmain.cpp(5,10): error C1083: içerme dosyası açılamıyor: 'polyhook2/Detour/x64Detour.hpp': No such file or directory
- Konular
- 15
- Online süresi
- 1mo 17d
- Reaksiyon Skoru
- 274
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 11 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 113
- MmoLira
- 7,092
- DevLira
- 3
vcpkg ile polyhook2 yükle veya kendin buildle, external bir library o hook atmak için kullanıyorumderledim dumplanmış dosyaları sizin vermiş olduğunuz dosyaların içine attım
Masaüstü\Mobile2-Cheat-UE4.27-main\seksksksks\dllmain.cpp(5,10): error C1083: içerme dosyası açılamıyor: 'polyhook2/Detour/x64Detour.hpp': No such file or directory
- Konular
- 7
- Online süresi
- 4d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 2 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 58
- MmoLira
- 2,484
- DevLira
- 3
visualde yeni olduğum için bu dediğinizde tıkandım kusura bakmayın :'/vcpkg ile polyhook2 yükle veya kendin buildle, external bir library o hook atmak için kullanıyorum
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)