HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
IsDead offseti bulumunda desteğe ihtiyacım var, Discord kullanıcı adım esal1609 destek sağlayabilirseniz çok sevinirim
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
CloseTargetBoardDifferent üstünde
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
burdaki konuya bakarak yukarda gh linki attıgım kısımdan yola çıkarak bulabilirsin
veya
canlıyken 0 ölüyken 1 arat bulursun
veya
playerx offsetinden 24 çıkar bulursun
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
https://forum.turkmmo.com/konu/3884403-stringi-olmayan-fonksiyonlari-bulma-gettargetvid/burdaki konuya bakarak yukarda gh linki attıgım kısımdan yola çıkarak bulabilirsin
veya
veya
karakter x den 30 çıkarak buldum teşekkür ederim desteklerin için 24 dedin amaLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
https://forum.turkmmo.com/konu/3884403-stringi-olmayan-fonksiyonlari-bulma-gettargetvid/burdaki konuya bakarak yukarda gh linki attıgım kısımdan yola çıkarak bulabilirsin
veya
veya

sunucudan sunucuya değişiyor ama 20-30 arası genellikle (şimdiye kadar fazlasını veya azını görmedim)karakter x den 30 çıkarak buldum teşekkür ederim desteklerin için 24 dedin ama![]()
bir sorum olacakta bulduğum offset 698 buradan herhangi bir mob seçiyorum kendimesunucudan sunucuya değişiyor ama 20-30 arası genellikle (şimdiye kadar fazlasını veya azını görmedim)
sonrasında bulduğum offsete gidiyorum
hemen altında zaten 6bc mobun x i 6c0 mobun y si karakter x ve y mi ona göre ayarlıyorum ve gidiyorum o mob a mobu kestiğimde 698 offseti 1 olmuyor 0 da kalıyor ama karakterim öldüğünde ise benim bulduğum offset 1 oluyor :/
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)