Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
arkadaşlar selam. uzun zamandır kendi tr tipi filesimi yapıp kendimce oynamak istiyordum çok uzun yıllardır, lakin kodlama vs bilmediğim için yapamıyordum. şuan bunları yapay zeka yapabildiği için ben de içerisinde sadece kendimin oynayacağı veya arkadaşlarıma da açacağım bi files yapıyorum, yapmaya çalışıyorum. lakin tabiki daha hiçbir şey bilmiyorum yavaş yavaş öğreneceğim, bu konuda bana en yardımcı olacak sitenin burası olduğunu düşünüyorum ama bazı ihtiyaclarım var elinizde olmasa bile nasıl yapabileceğimin mantığını anlatırsanız en azından öyle bir şeyler yapayım. ihtiyacım olanlar : 7 taşlı simya sistemi ay ışığı itemleri lanetleme kalkanı yılan kaskları şampiyon seviye pet sistemi. şuanlık ihtiyacım olanlar bunlar yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim...
Moderatör tarafında düzenlendi:
öncelikle diğer forum kuralları veya diğer forumlarla alakalı birşeyi başka foruma sormak sence normal mi ?arkadaşlar selam. uzun zamandır kendi tr tipi filesimi yapıp kendimce oynamak istiyordum çok uzun yıllardır, lakin kodlama vs bilmediğim için yapamıyordum. şuan bunları yapay zeka yapabildiği için ben de içerisinde sadece kendimin oynayacağı veya arkadaşlarıma da açacağım bi files yapıyorum, yapmaya çalışıyorum. lakin tabiki daha hiçbir şey bilmiyorum yavaş yavaş öğrenecceğim, bu konuda bana en yardımcı olacak sitenin burası olduğunu düşünüyorum bazı ihtiyaclarım var elinizde olmasa bile nasıl yapabileceğimin mantığını anlatırsanız en azından öyle bir şeyler yapayım. ihtiyacım olanlar : 7 taşlı simya sistemi ay ışığı itemleri lanetleme kalkanı yılan kaskları şampiyon seviye pet sistemi. şuanlık ihtiyacım olanlar bunlar yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim...
Moderatör tarafında düzenlendi:
evet normal neden olmasın ? hepimiz bir şeyleri öğreniyoruz geliştiriyoruz, araştırıyoruz kimse bi yere bağlı kalmıyor. sonuçta orası global bir forum burdan daha çok kullanıcısı var bir çok bnurayı kullanan üye orayı da kullanıyor yardım istedim bunda garip olan taraf nedir ? buraya karşı bir forum değil orası veya burası oraya karşı bir forum değil herhangi bi düşmanlık vs mi var ki burada sormayayım ?öncelikle diğer forum kuralları veya diğer forumlarla alakalı birşeyi başka foruma sormak sence normal mi ?
güncelleme... simya sistemini kendim yapabildim lakin halen pet sistemine ihtiyacım var. itemleri ekleyebileceğim gibi görünüyor. pet sistemi için yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim
7 taşlı simya sistemi
ay ışığı itemleri
lanetleme kalkanı
yılan kaskları
şampiyon seviye pet sistemi
itemler kolay yeni bi icon bulup isim değişme mantıgı ile olabilir de ama pet sistemini ki birde bu sistem gelişmiş hali sanırım kimse hayrına vermez yada eklemez filesleri indirip bakıp begendigini kendin sök tak yapman gerekcek
ay ışığı itemleri
lanetleme kalkanı
yılan kaskları
şampiyon seviye pet sistemi
itemler kolay yeni bi icon bulup isim değişme mantıgı ile olabilir de ama pet sistemini ki birde bu sistem gelişmiş hali sanırım kimse hayrına vermez yada eklemez filesleri indirip bakıp begendigini kendin sök tak yapman gerekcek
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)