raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Programlama bilmeden sekmeme hilesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tytyty1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

tytyty1

Level 4
TM Üye
Konular
20
Çözüm
1
Online süresi
3mo 11d
Reaksiyon Skoru
237
Altın Konu
6
Başarım Puanı
98
MmoLira
4,674
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bu eğitim, yalnızca yasal ve etik amaçlar için kullanılmalıdır. Burada öğretilen bilgilerin kötüye kullanılması durumunda yaşanabilecek sorunların sorumluluğu size aittir.

Merhaba arkadaşlar,

Bugün size programlama bilmeden ve sürekli olarak cheat engine ile uğraşmadan nasıl sekmeme hilesi yapabileceğinizi mantığıyla birlikte göstereceğim.
Öncelikle eğer henüz okumadıysanız bir önceki açtığım KONUYU okumanızı öneriyorum çünkü yine aynı adımları izleyeceğiz.

Sekmeme hilesi yapmanın gerçekten çok fazla yolu var bugün size göstereceğim fonksiyon GetLastMotionTime, fakat bu fonksiyonun referenced strings'te bir karşılığı olmadığı için bir altındaki fonksiyon yani GetMotionDuration üzerinden ilerleyeceğiz.

1712700036275.png

Tüm adımları detaylıca ekran görüntüsü almaya gerek duymuyorum yukarıda bahsettiğim konuya bakabilirsiniz.

Cheat engine -> Referenced strings yaptıktan sonra "CActorInstance::GetMotionDuration - Cannot get motion" bu hatayı aratıyoruz.
Sağ taraftan kullanıldığı adrese gidip 1 fonksiyon yukarıya çıkıyoruz çünkü asıl aradığımız fonksiyon yukarısında.
Push ebp görene kadar yukarıya çıktım.

1712700384894.png

(CMP, assembly dilinde karşılaştırmaya yarayan komut)

cmp dword ptr [ecx+000003E8],01

Sonunda gördüğünüz 1, MOTION_TYPE_ONCE'ın değeri eğer bu koşul sağlanırsa süreyi hesaplayacak o yüzden burayı atlamamız gerek.
Burada 1 yerine herhangi bir şey yazabiliriz.

1712700880353.png

Artık karakterimiz space bastığı sürece yere düşmeyecektir.
Bundan sonra anlatacağım kısım zorunlu değil sürekli uğraşmak istemeyenler için nasıl bu değişikliği kaydedeceğini göstereceğim.

Öncelikle cmpnin bulunduğu satırı kopyalayın.

Bir hex editor indirin. Örneğin ImHex :

Masaüstüne çıkartıp oyunun exe'sini bu uygulama ile açın.
Kopyaladığımız byte'ları ctrl+f ile aratın.
1712701822202.png

Arattığım byte'ların yanında 01'i gördüm ve 02 yaptım.

1712701788407.png

File -> Save as tıklayın ve masaüstüne oyunun adıyla kaydedin. (Örneğin metin2client.bin)
İşlemimiz bu kadar, bundan sonra yapmanız gereken oyunun patcher'ı dolduktan sonra masaüstüne kaydettiğiniz dosyayı oyun klasörüne atıp değiştirmek.

İyi bayramlar :)

Teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri