- Konular
- 5
- Online süresi
- 1mo 8h
- Reaksiyon Skoru
- 32
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 5 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 83
- MmoLira
- 3,466
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
nasıl bir sorun yaşıyorsunuz iletirmisinizSorunu nasıl hallettiniz acaba cok merak ediyorum teşekkürler
- Konular
- 20
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 8d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 4 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 469
- DevLira
- 6
Sorunuzu alintilayan arkadaş MAG onunla iletişime geçin isterseniz yardımcı olur benim sorunum CH acilmamasiydi ben makina satın aldım bir host firmasindan ona kurulum sağladım sorunum duzeldiSorunu nasıl hallettiniz acaba cok merak ediyorum teşekkürler
- Konular
- 54
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 1mo 13d
- Reaksiyon Skoru
- 146
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 136
- MmoLira
- 5,392
- DevLira
- 36
sanıyorum bu sorun işletim sistemi ile alakalı yuklu bazı programlar vitural makıneyi etkılıyor wındows yeniden kurulur ise sanıyorum sorun ortadan kalkarSorunuzu alintilayan arkadaş MAG onunla iletişime geçin isterseniz yardımcı olur benim sorunum CH acilmamasiydi ben makina satın aldım bir host firmasindan ona kurulum sağladım sorunum duze
- Konular
- 20
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 8d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 4 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 469
- DevLira
- 6
Sorunumu çözüme kavuşturdum fakat sorunu çözmeden önce bilgisayarıma format atip tekrar kurulum sagladigimda aynı hatayi aldım yani bilgisayari formatlasanizda bazı donanimlardan dolayı yine acamiyorsunuz oyunu en iyisi makina yani oyun sunucusu kiralamaksanıyorum bu sorun işletim sistemi ile alakalı yuklu bazı programlar vitural makıneyi etkılıyor wındows yeniden kurulur ise sanıyorum sorun ortadan kalkar
- Konular
- 230
- Online süresi
- 10mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 1,306
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 289
- MmoLira
- 3,963
- DevLira
- 63
#BazıPC’lerde ch açılmama sorunu çözümüsanıyorum bu sorun işletim sistemi ile alakalı yuklu bazı programlar vitural makıneyi etkılıyor wındows yeniden kurulur ise sanıyorum sorun ortadan kalkar
Normalde yazmazdım ama yazayım çözümü
Virtual ile bazı PC’lerde boş core atıyor aynı makinayı ova olarak çıkar virtualden
Virtuali sil ve wmware kur onda dene sorun ortadan kalkacak