- Konular
- 20
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 8d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 4 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 469
- DevLira
- 6
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Beceri kullanımı sorununu çözdüm fakat map olayını srclerden araştırdım yazılan kodlarda herhangi bir problem yok sadece kontrol var özellikle bir mapin pvpsini kapat diye bir kod yazilmamis anladığım kadarıyla map editörden veya başka bir yerden no-pvp engellenmiş bazı haritalarda bunu çözebilecek bir arkadas var mıdırchlerin configlerinde ENABLE_CANT_SKILL_FOR_BOSS: 1 bunu 0 yapın beceri kullanımı acıcaktır. ws için ise map atanmış ws haritası mapi mevcut sourceden düzenliyebilirsin hatırladığım kadarıyla bu şekilde çözülüyordu
- Konular
- 3,009
- Çözüm
- 31
- Online süresi
- 7mo 18d
- Reaksiyon Skoru
- 6,000
- Altın Konu
- 507
- TM Yaşı
- 10 Yıl 5 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 399
- MmoLira
- 119,611
- DevLira
- 121
World editörden kapatıldıysa eğer haritayı world editörde açıp tekrar açabilirsin o alanıBeceri kullanımı sorununu çözdüm fakat map olayını srclerden araştırdım yazılan kodlarda herhangi bir problem yok sadece kontrol var özellikle bir mapin pvpsini kapat diye bir kod yazilmamis anladığım kadarıyla map editörden veya başka bir yerden no-pvp engellenmiş bazı haritalarda bunu çözebilecek bir arkadas var mıdır
- Konular
- 5
- Online süresi
- 1mo 8h
- Reaksiyon Skoru
- 32
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 5 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 83
- MmoLira
- 3,466
- DevLira
- 3
sorun battle.cpp de
// if (ch->IsPC() && victim->IsPC() && (victim->GetMapIndex() != 325)) // return false;
bu satırı yorum satırı haline getirince düzeliyor.
// if (ch->IsPC() && victim->IsPC() && (victim->GetMapIndex() != 325)) // return false;
- Konular
- 20
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 8d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 4 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 469
- DevLira
- 6
Sorun çözüldüsorun battle.cpp de

- Konular
- 3
- Online süresi
- 9d 11h
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 5 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 65
- MmoLira
- 1,391
- DevLira
- 3
Peki onerebilecegin herhangi bir vdi varmı link atarmisinbu sorun freebsd 13.0 da mevcut freebsd 13.1 upgrade yani yükselterek sorunu çözebilirsiniz. yükseltme işleminden sonra python kurulumunu yapın sorun düzelicektir.
13.1 yükseltmek için
freebsd-update upgrade -r 13.1-RELEASE
Daha sonrasında bu şekilde güncelleme için gereken dosyaları indirecektir.
İndirme işlem bittikten sonra bu kodu yazıyoruz.
freebsd-update install
Reboot atıyoruz.
reboot
Reboot işlemi bittikten sonra herhangi başka yükseltme paketi var mı diye kontrol ediyoruz.
freebsd-update install