onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Vatansever2 Serverfiles Full Versiyon

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Svarog™
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 337
  • Görüntüleme Görüntüleme 49K
4.50 yıldız(lar) 4 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sorunu nasıl hallettiniz acaba cok merak ediyorum teşekkürler
nasıl bir sorun yaşıyorsunuz iletirmisiniz

Sorunu nasıl hallettiniz acaba cok merak ediyorum teşekkürler
Sorunuzu alintilayan arkadaş MAG onunla iletişime geçin isterseniz yardımcı olur benim sorunum CH acilmamasiydi ben makina satın aldım bir host firmasindan ona kurulum sağladım sorunum duzeldi

Sorunuzu alintilayan arkadaş MAG onunla iletişime geçin isterseniz yardımcı olur benim sorunum CH acilmamasiydi ben makina satın aldım bir host firmasindan ona kurulum sağladım sorunum duze
sanıyorum bu sorun işletim sistemi ile alakalı yuklu bazı programlar vitural makıneyi etkılıyor wındows yeniden kurulur ise sanıyorum sorun ortadan kalkar

sanıyorum bu sorun işletim sistemi ile alakalı yuklu bazı programlar vitural makıneyi etkılıyor wındows yeniden kurulur ise sanıyorum sorun ortadan kalkar
Sorunumu çözüme kavuşturdum fakat sorunu çözmeden önce bilgisayarıma format atip tekrar kurulum sagladigimda aynı hatayi aldım yani bilgisayari formatlasanizda bazı donanimlardan dolayı yine acamiyorsunuz oyunu en iyisi makina yani oyun sunucusu kiralamak

#BazıPC’lerde ch açılmama sorunu çözümü

Normalde yazmazdım ama yazayım çözümü

Virtual ile bazı PC’lerde boş core atıyor aynı makinayı ova olarak çıkar virtualden

Virtuali sil ve wmware kur onda dene sorun ortadan kalkacak

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri