Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

1-105 Satılık Files SRCLİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pavlocum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 614
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pavlocum

Level 1
Üye
Konular
7
Online süresi
8d 6h
Reaksiyon Skoru
8
Altın Konu
0
TM Yaşı
7 Yıl 16 Gün
Başarım Puanı
54
MmoLira
563
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar bundan 1 ay önce MaviAy44 kardeşimden src dahil filesi satın aldım ama kodlama bilgim olmadığından dolayı kurup oyunu açamadım. Bu sebepten ötürü filesi kendi bilgisi dahilinde 1 kişiye satmayı düşünüyorum sonra komple sileceğim.

Filesi kurunca client pet sistemi kaldırıp sorunsuz hale geliyormuş benim bilgim olmadıgı için yapamadım.

Files tanıtım linki :
TIKLA

Not: HATALARI GİDEREBİLİRSEM SATIŞI İPTAL EDECEĞİM

Files hizmeti olmadığını bile bile aldım algı oluşmasın. Bildirdi kendisi bana.

İletişim:
Discord; marcusmt2

Güncel+++++

Başkasından aldığınız filesı başka birine hiçbir şey eklemeden/hatalarını düzeltmeden tekrar mı satmak istiyorsunuz?

Başkasından aldığınız filesı başka birine hiçbir şey eklemeden/hatalarını düzeltmeden tekrar mı satmak istiyorsunuz?
Maaliyetini çıkarmak için 1 kişiye satıp silecektim filesi, hatalı files olduğunu bilmiyordum belirtilmedi de :) satmamaya karar verdim konu kapatılabilir.

Maaliyetini çıkarmak için 1 kişiye satıp silecektim filesi, hatalı files olduğunu bilmiyordum belirtilmedi de :) satmamaya karar verdim konu kapatılabilir.
Hatayı düzeltmesi için satın aldığınız kişiyle konuştunuz mu eğer sizi öteledi veya yapmadıysa şikayet konısu da açabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri