- Konular
- 2
- Çözüm
- 9
- Online süresi
- 25d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 2,462
- DevLira
- 6
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
oraya seri şekilde BEVİS definesi ekleyip orjinaline çevirmen gerekNeden peki @Luigina neden yaptığınızı öğrenebildiniz miDosyalarda bulunan açıklamalar vs film tadında vallaha kim yazdı bilmiyorum hahaha
Ekli dosyayı görüntüle 111239
- Konular
- 1
- Online süresi
- 1d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 2 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 105
- DevLira
- 0
Paylaşılan dosya çalıştıramazsınız bu şekilde, çok uğraştırıcak paylaşan kişiler dosyayı yarım yamalık paylaşmışlar, vaiya2 ve mehmetcanın şuan satış yaptıgı files bu files ve kendileri çözüp şuan kullanıyorlar sizlerede bozuk şekilde paylaştılar
yani kısacası dosyayı kurmanız için az biraz gayret etmeniz gerekiyor çakma developerlar sizleri kandırıyor yok mysql kurun falan otomatik kurar o ayakları geçin dürüst olun birşey yapıyorsanız adam gibi yapıp pylaşın
yani kısacası dosyayı kurmanız için az biraz gayret etmeniz gerekiyor çakma developerlar sizleri kandırıyor yok mysql kurun falan otomatik kurar o ayakları geçin dürüst olun birşey yapıyorsanız adam gibi yapıp pylaşın

- Konular
- 167
- Çözüm
- 24
- Online süresi
- 3mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 533
- Altın Konu
- 5
- Başarım Puanı
- 260
- MmoLira
- 2,007
- DevLira
- 3
aktif olarak kullanılan yedekler paylaşıldı dostum o yüzden yarım yamalak değil direkt berkayın zamanında satış yaptığı dosya rarıydı bu.Paylaşılan dosya çalıştıramazsınız bu şekilde, çok uğraştırıcak paylaşan kişiler dosyayı yarım yamalık paylaşmışlar, vaiya2 ve mehmetcanın şuan satış yaptıgı files bu files ve kendileri çözüp şuan kullanıyorlar sizlerede bozuk şekilde paylaştılar
yani kısacası dosyayı kurmanız için az biraz gayret etmeniz gerekiyor çakma developerlar sizleri kandırıyor yok mysql kurun falan otomatik kurar o ayakları geçin dürüst olun birşey yapıyorsanız adam gibi yapıp pylaşın![]()
- Konular
- 1
- Online süresi
- 1d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 2 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 105
- DevLira
- 0
aktif olarak kullanılan yedekler paylaşıldı dostum o yüzden yarım yamalak değil direkt berkayın zamanında satış yaptığı dosya rarıydı bu.
öylemi diyorsun rica etsem bi kurmayı dener misin girebilcek misin
- Konular
- 281
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 1mo 5d
- Reaksiyon Skoru
- 252
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 212
- MmoLira
- -75,510
- DevLira
- 3
Cok tesekur ederim deniycem ilk defa oyle birsey gordum videolu anlatim varmi buna benzerSourdugun kişi Drop yapma harici pek bişey bilmiyor metin2 ile alakalı
ben sana özet geçeyim files mariadb
ve kurulumu ise içerisinde farkettinsen sh dosyaları var onları putty aracılıgı ile yazdıgın zaman otomatik game oluşturuacaktır mariadb oluşturacaktır(sql kısmı)
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)