kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Altın Konu 55 GAMES VATANSEVER2 FİLES SOURCE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bu arada seni adam yerine koyup cevap dahi vermediğim için zoruna gitmiş engellemişsin beni öyle dediler ekipten dahi çıkmıştın 🤯
Cahilsin mehmetcan benim freebsdmi kullanıyorsun benim tablolarımı kullanıyorsun ve halen boş yapıyorsun :)
sana pirim vermeye gerek yok erene sor bakalım neden çıktığımı cevabını o söyler daha pack kilitlemeyi değiştirecek bilgin yok burada boş yapıyorsun..

Bu arada seni adam yerine koyup cevap dahi vermediğim için zoruna gitmiş engellemişsin beni öyle dediler ekipten dahi çıkmıştın 🤯

Senin kendi kurduğun game mysqlın bozuk olduğunu ve bende chlerin açılmayıp direk core verdiğini biliyorsun temiz bir şekilde kendim sıfırdan kurdum gökten inmedi 😎
belki biz sana bozuk verdik iyi baktın yiğenim he oyuzden oyunu kurmak için @ServerTescil yardım istedin nasıl yapılıyor AnyDesk bağlantı istedin yazık sana ziya burda bile yalanı ana dilin gibi kullanıyorsun fazla konuşma burda susmak zorunda kalırsın

belki biz sana bozuk verdik iyi baktın yiğenim he oyuzden oyunu kurmak için @ServerTescil yardım istedin nasıl yapılıyor AnyDesk bağlantı istedin yazık sana ziya burda bile yalanı ana dilin gibi kullanıyorsun fazla konuşma burda susmak zorunda kalırsın
Cevap vermedim diye nasıl zoruna gitmiş senin beni ekibe mysql tablolarını kuramadınız diye davet ettiniz

Yeni türeme çocuklarsınız sizin yaşınız kadar benim metin2 geçmişim var

Gelin oturun bir siz kurun bi ben kurayım sıfırdan hatta bunuda geç n2play kuralım ?

Bilginiz veya cürmünüz yetermi

Milletin ağzından akan sellere baka baka bir yerlere gelme çabasındasınız

Furkan denilen elemana cevap vermedim diye ağladı ekipten çıktı

Berat denilen eleman 14-15 yaşında çocuk

Sağlam ekipsiniz 👍

IMG_3477.jpeg

Cevap vermedim diye nasıl zoruna gitmiş senin beni ekibe mysql tablolarını kuramadınız diye davet ettiniz

Yeni türeme çocuklarsınız sizin yaşınız kadar benim metin2 geçmişim var

Gelin oturun bir siz kurun bi ben kurayım sıfırdan hatta bunuda geç n2play kuralım ?

Bilginiz veya cürmünüz yetermi

Milletin ağzından akan sellere baka baka bir yerlere gelme çabasındasınız

Furkan denilen elemana cevap vermedim diye ağladı ekipten çıktı

Berat denilen eleman 14-15 yaşında çocuk

Sağlam ekipsiniz 👍

Ekli dosyayı görüntüle 111260

1710970789066.png

Ahh mehmetcan ahh :) konuşmalara kadar silmişsin be aslanım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri