HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
oraya seri şekilde BEVİS definesi ekleyip orjinaline çevirmen gerekNeden peki @Luigina neden yaptığınızı öğrenebildiniz miDosyalarda bulunan açıklamalar vs film tadında vallaha kim yazdı bilmiyorum hahaha
Ekli dosyayı görüntüle 111239
Paylaşılan dosya çalıştıramazsınız bu şekilde, çok uğraştırıcak paylaşan kişiler dosyayı yarım yamalık paylaşmışlar, vaiya2 ve mehmetcanın şuan satış yaptıgı files bu files ve kendileri çözüp şuan kullanıyorlar sizlerede bozuk şekilde paylaştılar
yani kısacası dosyayı kurmanız için az biraz gayret etmeniz gerekiyor çakma developerlar sizleri kandırıyor yok mysql kurun falan otomatik kurar o ayakları geçin dürüst olun birşey yapıyorsanız adam gibi yapıp pylaşın
yani kısacası dosyayı kurmanız için az biraz gayret etmeniz gerekiyor çakma developerlar sizleri kandırıyor yok mysql kurun falan otomatik kurar o ayakları geçin dürüst olun birşey yapıyorsanız adam gibi yapıp pylaşın

aktif olarak kullanılan yedekler paylaşıldı dostum o yüzden yarım yamalak değil direkt berkayın zamanında satış yaptığı dosya rarıydı bu.Paylaşılan dosya çalıştıramazsınız bu şekilde, çok uğraştırıcak paylaşan kişiler dosyayı yarım yamalık paylaşmışlar, vaiya2 ve mehmetcanın şuan satış yaptıgı files bu files ve kendileri çözüp şuan kullanıyorlar sizlerede bozuk şekilde paylaştılar
yani kısacası dosyayı kurmanız için az biraz gayret etmeniz gerekiyor çakma developerlar sizleri kandırıyor yok mysql kurun falan otomatik kurar o ayakları geçin dürüst olun birşey yapıyorsanız adam gibi yapıp pylaşın![]()
aktif olarak kullanılan yedekler paylaşıldı dostum o yüzden yarım yamalak değil direkt berkayın zamanında satış yaptığı dosya rarıydı bu.
öylemi diyorsun rica etsem bi kurmayı dener misin girebilcek misin
Cok tesekur ederim deniycem ilk defa oyle birsey gordum videolu anlatim varmi buna benzerSourdugun kişi Drop yapma harici pek bişey bilmiyor metin2 ile alakalı
ben sana özet geçeyim files mariadb
ve kurulumu ise içerisinde farkettinsen sh dosyaları var onları putty aracılıgı ile yazdıgın zaman otomatik game oluşturuacaktır mariadb oluşturacaktır(sql kısmı)
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)