B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Altın Konu 55 GAMES VATANSEVER2 FİLES SOURCE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paylaşılan dosya çalıştıramazsınız bu şekilde, çok uğraştırıcak paylaşan kişiler dosyayı yarım yamalık paylaşmışlar, vaiya2 ve mehmetcanın şuan satış yaptıgı files bu files ve kendileri çözüp şuan kullanıyorlar sizlerede bozuk şekilde paylaştılar

yani kısacası dosyayı kurmanız için az biraz gayret etmeniz gerekiyor çakma developerlar sizleri kandırıyor yok mysql kurun falan otomatik kurar o ayakları geçin dürüst olun birşey yapıyorsanız adam gibi yapıp pylaşın :)

Paylaşılan dosya çalıştıramazsınız bu şekilde, çok uğraştırıcak paylaşan kişiler dosyayı yarım yamalık paylaşmışlar, vaiya2 ve mehmetcanın şuan satış yaptıgı files bu files ve kendileri çözüp şuan kullanıyorlar sizlerede bozuk şekilde paylaştılar

yani kısacası dosyayı kurmanız için az biraz gayret etmeniz gerekiyor çakma developerlar sizleri kandırıyor yok mysql kurun falan otomatik kurar o ayakları geçin dürüst olun birşey yapıyorsanız adam gibi yapıp pylaşın :)
aktif olarak kullanılan yedekler paylaşıldı dostum o yüzden yarım yamalak değil direkt berkayın zamanında satış yaptığı dosya rarıydı bu.

aktif olarak kullanılan yedekler paylaşıldı dostum o yüzden yarım yamalak değil direkt berkayın zamanında satış yaptığı dosya rarıydı bu.

öylemi diyorsun rica etsem bi kurmayı dener misin girebilcek misin

Sourdugun kişi Drop yapma harici pek bişey bilmiyor metin2 ile alakalı

ben sana özet geçeyim files mariadb

ve kurulumu ise içerisinde farkettinsen sh dosyaları var onları putty aracılıgı ile yazdıgın zaman otomatik game oluşturuacaktır mariadb oluşturacaktır(sql kısmı)
Cok tesekur ederim deniycem ilk defa oyle birsey gordum videolu anlatim varmi buna benzer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri