Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
55-120 halinin dönüp yüzüne dahi bakmadım en son 2021de kullanmıştım, bunu sen de biliyorsun. Şu meşhur video ile hatırlatayım.Geçen seneye kadar kullanıyordun bunları bu yalana kendin dahi inanmıyorsun ? Xd
yorumlarda belirttiği hiç bir sunucuda bu files kullanılmamıştır, ona göre kullanmanızı öneririm.
55-120 halinin dönüp yüzüne dahi bakmadım en son 2021de kullanmıştım, bunu sen de biliyorsun. Şu meşhur video ile hatırlatayım.
yorumlarda belirttiği hiç bir sunucuda bu files kullanılmamıştır, ona göre kullanmanızı öneririm.
Kişinin kendisine ait filesi yok hepsinde bunu kullandı files yapabilecek kabiliyete sahip değildir
Dosyalarımla kişinin para kazandığı yeter artık herkes bu dosyalara sahip olsun sayemde ev bark sahibi oldu
55-120 halinin dönüp yüzüne dahi bakmadım en son 2021de kullanmıştım, bunu sen de biliyorsun. Şu meşhur video ile hatırlatayım.
2023 10. Ayda giriyordun filese ne ara 3 sene önce oldu

hahahahah hangi 55-120 files?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)