bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

55-120 Server Files Dosyaları

5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir rivayete göre Marvin2 bile bu dosyalar olabilirmiş @lHezarfeNl Bu Konuya açıklık getirirmisin belki senin dosyalarını satıyordur tam emin değilim

55-120 Levis2 Andolan2 Altay2 55Levelmt2 Server Files Dosyalarıdır​

Bu oyunlar bu dosyalarla açıldı buna rağmen konu başlığı neden değiştiriliyor @Jagged™

hepsinde bu filesi kullanmıştır kişinin kendine ait filesi yok hayatında benim fileslerimden başka files bilmez kullanamaz.
Aynen kanka sen tanrısın her şey senindir, piyasada sadece senin dosyaların vardır. Sadece seninkileri kullanıyordur insanlar :D bir git işine güldürdün ya üç yıl önce kullanmak gibi bir hata ettim dosyalarını, sonrasında çöp kutusuna taşıdım :D bu 55-120 halini de silmiştim hatta

Aynen kanka sen tanrısın her şey senindir, piyasada sadece senin dosyaların vardır. Sadece seninkileri kullanıyordur insanlar :D bir git işine güldürdün ya üç yıl önce kullanmak gibi bir hata ettim dosyalarını, sonrasında çöp kutusuna taşıdım :D bu 55-120 halini de silmiştim hatta
Geçen seneye kadar kullanıyordun bunları bu yalana kendin dahi inanmıyorsun ? Xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri