- Konular
- 936
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 3mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 2,664
- Altın Konu
- 295
- Başarım Puanı
- 327
- MmoLira
- 709
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
@mertlevis Kendisine 1-99 Yapıyı biz sağladık firmama ait olan files ile açılış sağladı açıkcası yazdığınız söylediğiniz itamlar çok ağır bu konu dosya paylaşmak ve laf söylemek ile açıkcası olucak bir durum değildir iki tarafda olgun yaşını almış bilgili insanlardır şunu kalben söylemek istiyorum @mertlevis dosyalarını ile sizin bu dosyalarınızın bazı kısımlarını kıyasladım üzerinde çok ciddi değişiklikler var bende Martyden alt yapı satın alıp üzerine 400bin küsür harcama yapıp bir dosya yaptım bu dosyalar Marty olmaktan cıkıyor otomotik olarak kişi zaten inkar etmiyor alıp geliştirdiğini beyan ediyor sizde bu kadar emek verip sattığınız dosyanızı paylaşmısınız yazık günah dilerseniz sizi bir araya getireyim güzel saygılı şekilde bu konuyu çözüme kavuşturunBir rivayete göre Marvin2 bile bu dosyalar olabilirmiş @lHezarfeNl Bu Konuya açıklık getirirmisin belki senin dosyalarını satıyordur tam emin değilim
- Konular
- 230
- Online süresi
- 10mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 1,310
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 289
- MmoLira
- 4,005
- DevLira
- 63
Sadece Drop yapmak geliştirmek değil gece özelden sana gerekli ss atarım@mertlevis Kendisine 1-99 Yapıyı biz sağladık firmama ait olan files ile açılış sağladı açıkcası yazdığınız söylediğiniz itamlar çok ağır bu konu dosya paylaşmak ve laf söylemek ile açıkcası olucak bir durum değildir iki tarafda olgun yaşını almış bilgili insanlardır şunu kalben söylemek istiyorum @mertlevis dosyalarını ile sizin bu dosyalarınızın bazı kısımlarını kıyasladım üzerinde çok ciddi değişiklikler var bende Martyden alt yapı satın alıp üzerine 400bin küsür harcama yapıp bir dosya yaptım bu dosyalar Marty olmaktan cıkıyor otomotik olarak kişi zaten inkar etmiyor alıp geliştirdiğini beyan ediyor sizde bu kadar emek verip sattığınız dosyanızı paylaşmısınız yazık günah dilerseniz sizi bir araya getireyim güzel saygılı şekilde bu konuyu çözüme kavuşturun
- Konular
- 167
- Çözüm
- 24
- Online süresi
- 3mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 533
- Altın Konu
- 5
- Başarım Puanı
- 260
- MmoLira
- 2,007
- DevLira
- 3
Satışını yaptığım dosyalar ile bu çöp dosyalarının altyapısının a'sı bile farklı. boşuna kudurma daha da prim yok sana.Sadece Drop yapmak geliştirmek değil gece özelden sana gerekli ss atarım
- Konular
- 2
- Online süresi
- 7d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 5 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 30
- MmoLira
- 2,292
- DevLira
- 0
benim şahsi filesımla açtığım oyunları neden bu dosyalarla açıldığını söylüyorsun ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)