kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Oldschool 1-99 Server Files

3.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Paylaşım için teşekkürler.

hahahahahahaa

o Truva2 evet Filesi benden bir şekilde alıp satan kişinin Pose isimli şahısla açtıgı oyundur Bonusu dolandırdılar diyede duydum
2021 şubat ayında 55-120 olarak şu anda bu konuda paylaştığı filesi satın alıp 3 yıl boyunca dosyalarda gelişmeler yaptım, 2023te bir kaç defa 1-99 olarak onun öncesinde de aynı altyapıyla bir kaç kez 55-120 olarak oyun açtım. kendisi bir kaç guiyi ve bir kaç sistem definesini kapattıktan sonra oldschool'a çevirdim diyerek 2023 ocak ayında bana filesin bu halini attı ( dediğim gibi zaten ben bu filesi 2021'de ücreti karşılığında satın almıştım.) sonrasında bana piyasayı bıraktığını söylediği üzere ben filese çeşitli harcamalar yapmıştım. 2024 Ocak ayında b ana bilgisayarı çalındığı için filesi kaybettiğini söyledi ve benden güncel halini (üzerinde 700bin lira bütçeyle oyun açılmış) halinin yedeklerini istedi. Ben de BÜYÜKLÜK yaparak dosyaların en güncel halini kendisine attım. Sonrasında bana tehditler etti bu arkadaş. Şimdi de benim binlerce lira harcadığım oyun dosyalarının yedeğini buraya atıp BENDEN İZİNSİZ satış yapılıyor adı altında karalama yapmaya çalışıyor. Almanya'da olduğu için tehditleri ve karalama çalışmaları cezasız kalacak zannediyor. Bakalım kim daha çok uğraşıyormuş :)

Not: Kullanacak arkadaşlar hiç bir sorun yok olduğu gibi alıp kullanabilirsiniz. aktif 3k onlinede kendim oynattım.

1710831585589.png

2021 şubat ayında 55-120 olarak şu anda bu konuda paylaştığı filesi satın alıp 3 yıl boyunca dosyalarda gelişmeler yaptım, 2023te bir kaç defa 1-99 olarak onun öncesinde de aynı altyapıyla bir kaç kez 55-120 olarak oyun açtım. kendisi bir kaç guiyi ve bir kaç sistem definesini kapattıktan sonra oldschool'a çevirdim diyerek 2023 ocak ayında bana filesin bu halini attı ( dediğim gibi zaten ben bu filesi 2021'de ücreti karşılığında satın almıştım.) sonrasında bana piyasayı bıraktığını söylediği üzere ben filese çeşitli harcamalar yapmıştım. 2024 Ocak ayında b ana bilgisayarı çalındığı için filesi kaybettiğini söyledi ve benden güncel halini (üzerinde 700bin lira bütçeyle oyun açılmış) halinin yedeklerini istedi. Ben de BÜYÜKLÜK yaparak dosyaların en güncel halini kendisine attım. Sonrasında bana tehditler etti bu arkadaş. Şimdi de benim binlerce lira harcadığım oyun dosyalarının yedeğini buraya atıp BENDEN İZİNSİZ satış yapılıyor adı altında karalama yapmaya çalışıyor. Almanya'da olduğu için tehditleri ve karalama çalışmaları cezasız kalacak zannediyor. Bakalım kim daha çok uğraşıyormuş :)

Not: Kullanacak arkadaşlar hiç bir sorun yok olduğu gibi alıp kullanabilirsiniz. aktif 3k onlinede kendim oynattım.

Ekli dosyayı görüntüle 111138
Kişi kendinden bilir işi

Sana 2021 senesinde 55-120 sattım para almadan

Neredeyse geliştiricilik yaptım. Herşeyinde ben koştum

Sen kendi filesini yapabilecek kapasitede değilsin boş bir elemansın

O yüzden ömür boyunca uğraşıp duracaksın milletin filesleriyle

Aşşagıya kanıtları atıyorum fazlasıda var kişi dilesin f sini geliştirmeyi bilmez bunu herkes bilir
image.png
image.png
image.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri