S 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 2
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Oldschool 1-99 Server Files

3.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Kişi kendinden bilir işi

Sana 2021 senesinde 55-120 sattım para almadan

Neredeyse geliştiricilik yaptım. Herşeyinde ben koştum

Sen kendi filesini yapabilecek kapasitede değilsin boş bir elemansın

O yüzden ömür boyunca uğraşıp duracaksın milletin filesleriyle

Aşşagıya kanıtları atıyorum fazlasıda var kişi dilesin f sini geliştirmeyi bilmez bunu herkes bilir Ekli dosyayı görüntüle 111139Ekli dosyayı görüntüle 111140Ekli dosyayı görüntüle 111141
1710832659659.png

ChatGPT ile bunu da yaptırsaydın ya her şeyi oradan yapıyorsun :DD neyse daha fazla muhattap olmayacağım, kendi kendinin çorba dosyalarını warezlemişsin :D

Ekli dosyalar

• IMG_3438.png
    IMG_3438.png
    675.2 KB · Görüntüleme: 0
virüs total yokmu

Atacak bişey bulamadın bunu attın 😝 sen bilgisi olmayan bir insansın files yapmak haddin değil milletin filesini al al sat of be ne güzel hayat
Daha fazla muhattap olmayacağım seninle, ismimi bir yerde geçirir ya da özel bir şeyleri paylaşırsan ona göre aksiyon alacağım. Dosyalar forumun olsun sıkıntı yok, dediğim gibi zaten çorbaydı :)

Daha fazla muhattap olmayacağım seninle, ismimi bir yerde geçirir ya da özel bir şeyleri paylaşırsan ona göre aksiyon alacağım. Dosyalar forumun olsun sıkıntı yok, dediğim gibi zaten çorbaydı :)
bakın bu şahısın bilgisi sıfır dosya satın almaya kalkarsanız ortada kalırsınız kişi milletin filesine drop yapıp filesi sahiplenen birisi

Senelerce yanımızda gezdi dost gibi dosya görünce gözü döndü

Gram bilgisi yok alıpda rezil olmayın

Kendisi itiraf ediyor zaten bilgisi yok geliştirici değil drop yapan birisi verin 100 200 tl felan Drop yapsın serverinize onuna bilmiyor onunda resmi aşağıda

Sana para kazanma yolu kapanmıştır

Üzerimden geçindiğin yeter
IMG_3441.jpeg

IMG_3440.jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri