- Konular
- 167
- Çözüm
- 24
- Online süresi
- 3mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 533
- Altın Konu
- 5
- Başarım Puanı
- 260
- MmoLira
- 2,007
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
hala ismimi geçiriyorsunbakın bu şahısın bilgisi sıfır dosya satın almaya kalkarsanız ortada kalırsınız kişi milletin filesine drop yapıp filesi sahiplenen birisi
Senelerce yanımızda gezdi dost gibi dosya görünce gözü döndü
Gram bilgisi yok alıpda rezil olmayın
Kendisi itiraf ediyor zaten bilgisi yok geliştirici değil drop yapan birisi verin 100 200 tl felan Drop yapsın serverinize onuna bilmiyor onunda resmi aşağıda
Sana para kazanma yolu kapanmıştır
Üzerimden geçindiğin yeter Ekli dosyayı görüntüle 111145
Ekli dosyayı görüntüle 111144
konuyu uzatmanı istemedikçe. Gerçek anlamda kaşınıyorsun, millete yalvardığın zamanları ne çabuk unuttun. Dosya görünce gözü döndü yazmışsın bir de. Ben zaten parayla satın aldım o dosyaları zamanında neyin gözü dönmesiymiş bu
BAK TEKRAR EDİYORUM BENİM İSMİMİ KULLANMA GEÇİRME GÜZEL KARDEŞİM Laftan anlamıyor musun? yazma mesaj bana yanımızda gezdi nasıl tabirmiş, hakaret ediyorsun sürekli olarak gerek yok küçülme bu kadar.- Katılım
- 4 May 2018
- Konular
- 230
- Online süresi
- 10mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 1,306
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 289
- MmoLira
- 3,963
- DevLira
- 63
İsmini görmek istemeyeceğin yer Herde göreceksin rahat olhala ismimi geçiriyorsunkonuyu uzatmanı istemedikçe. Gerçek anlamda kaşınıyorsun, millete yalvardığın zamanları ne çabuk unuttun. Dosya görünce gözü döndü yazmışsın bir de. Ben zaten parayla satın aldım o dosyaları zamanında neyin gözü dönmesiymiş bu
BAK TEKRAR EDİYORUM BENİM İSMİMİ KULLANMA GEÇİRME GÜZEL KARDEŞİM Laftan anlamıyor musun? yazma mesaj bana yanımızda gezdi nasıl tabirmiş, hakaret ediyorsun sürekli olarak gerek yok küçülme bu kadar.
Sahte geliştirici seni
- Konular
- 230
- Online süresi
- 10mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 1,306
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 289
- MmoLira
- 3,963
- DevLira
- 63
55-120 para verdin filesini aldınhala ismimi geçiriyorsunkonuyu uzatmanı istemedikçe. Gerçek anlamda kaşınıyorsun, millete yalvardığın zamanları ne çabuk unuttun. Dosya görünce gözü döndü yazmışsın bir de. Ben zaten parayla satın aldım o dosyaları zamanında neyin gözü dönmesiymiş bu
BAK TEKRAR EDİYORUM BENİM İSMİMİ KULLANMA GEÇİRME GÜZEL KARDEŞİM Laftan anlamıyor musun? yazma mesaj bana yanımızda gezdi nasıl tabirmiş, hakaret ediyorsun sürekli olarak gerek yok küçülme bu kadar.
Ondan sonra yaptığım işlere yardım ettiğim herşeye
1-99 filese para mı verdinde sahipleniyorsun
Mert şişman isimli bu arkadaş filenden felan anlamaz Drop yapar onuda yarım yamalak yapar
Bilginize @herkez
- Konular
- 167
- Çözüm
- 24
- Online süresi
- 3mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 533
- Altın Konu
- 5
- Başarım Puanı
- 260
- MmoLira
- 2,007
- DevLira
- 3
55-120 para verdin filesini aldın
Ondan sonra yaptığım işlere yardım ettiğim herşeye
1-99 filese para mı verdinde sahipleniyorsun
Mert şişman isimli bu arkadaş filenden felan anlamaz Drop yapar onuda yarım yamalak yapar
Bilginize @herkez
aynen knk sensin, Almanya'da yaşıyorsun diye he istediğini yapabilirsin helal olsun. Bu konuya bu mesajım son. Bu arkadaşın satıştaki konusu dahi 55games'e ait filestir. Sistemlerinin definelerini kapatıp guilerini söküp satmaya çalışıyor. Burada istediğin kadar kendini rezil et benlik sorun yok, iyi forumlar.
- Konular
- 230
- Online süresi
- 10mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 1,306
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 289
- MmoLira
- 3,963
- DevLira
- 63
Seni rezil Ediyorum bilgisizliğini rezil ediyorum bu zamana kadar sen herkezin dosyalarıyla bir yerlere gelmeye çalıştın fakat bilgin sıfır yazılım bilgin yok sen busun bunu kabullen artıkEkli dosyayı görüntüle 111146
Ekli dosyayı görüntüle 111147
aynen knk sensin, Almanya'da yaşıyorsun diye he istediğini yapabilirsin helal olsun. Bu konuya bu mesajım son. Bu arkadaşın satıştaki konusu dahi 55games'e ait filestir. Sistemlerinin definelerini kapatıp guilerini söküp satmaya çalışıyor. Burada istediğin kadar kendini rezil et benlik sorun yok, iyi forumlar.
Yaptığım işleri Sahipleri görse oturup bir sigara yakar vay be bu oyun nasıl buralara geldi diye geçen size verdiğim kopyalama bugu sana sadakam olsun
Milletin üzerinden yeni filese erişmeye çalışma
Buna asla sahip olamayacaksın
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)