BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Kontrol Ediliyor METİN2 INJECTORSUZ BEDAVA BALIK BOTU

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Metin2 Otomatik Balık Tutma

Java Programı ile yazılmıştır. Sadece 1 oyun hesabını destekler.(Eğer bilgisayarınız iyi ise Sanal Makina programları ile çoğaltılabilir) Program görüntü ekran kaydı alma mantığıyla yapılmıştır ve alınan görüntü işlenerek gerekli işlemler yapılmıştır. @@@@@@@ Yani gerçek kişi balık tutuyormuş gibi program çalışır ve onun haricinde bilgisayarın başka bir program çalıştırması yada program açık iken sizin başka işlem yapmanız mümkün OLMAZ @@@@@@@@@.

Botun bütün detaylı anlatımı aşağıdaki linkte verilmiştir.

Virüs Taraması Windows Defender ile yapılmıştır. Aşağıdaki resimlerde gösterilmiştir.

Ekli dosyalar

• altin.png
    altin.png
    1.2 MB · Görüntüleme: 0
  • yabbie.png
    yabbie.png
    971.5 KB · Görüntüleme: 0
  • tarama2.png
    tarama2.png
    334.2 KB · Görüntüleme: 0
  • tamara3.png
    tamara3.png
    1.8 MB · Görüntüleme: 0
  • tarama1.png
    tarama1.png
    2.2 MB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:
Java ile yazmanın bir nedeni var mı , hani Python veya c++ da bazı engellenen kütüphaneler var . O engelleri aşmak için mi Java dilinde yazdın merak ettim .

bot genel anlamda güzel ama mini oyunda zayıf güncellersen süper olur cok kaçırıyor mini oyunda
Üstadım, yukarıda yazdığım gibi görüntü işleme yani ekran görüntüsü alarak işlem yapıyor.
Örnek vermek gerekir ise ortalama 4 ghz saat hızında çalışan işlemci için 12 saatte ortalama her üç balıktan en az 50 şer adet tutabiliyor ve yaklaşık tıklama kaçırma ihtimali ise %5 iken, işlemci hızı 2,8 veya 2,7 ghz ile çalışana pc de ise bu balık sayısının en fazla yaklaşık %60 kadarına kadar yaklaşabiliyor. Ben zaten ayrıyeten balığa tıklama için algoritma yazdım ve öyle tıklama yapıyor ama pc işlemci hızı ne kadar yavaş ise hata yapma hızı o kadarda artıyor. Bir keresinde işlemci hızı 5 ghz üstünde olan pc denedik her balıktan yaklaşık 65 70 arası tuttu :))

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri