Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
üzerime beton atarlar ban az kalırMerak ettiğim bir konu var şimdi sen bana sövsen tarafını tutan olmadığı için banlanacak mısın yoksa öylesine bir uyarı mı alacaksın![]()
ben niye sövüyo oldum ala ala konuyu benden uzak tutun demin zaten arada kaynıyodum az kalsın 
Hala source paylaşılacakta sistem parçalayacağız diye bekleyen turkmmo topluluğu temsili
Malesef ki altı üstü bir oyun dosyaları yüzünden konunun içerisi amacı dışına çıkıyor. İnanılmaz bir şekilde amaçsız, anlam veremediğim bir şekilde ikili üçlü gruplar halinde hakaretler, saygısızlıklar havada dolaşıyor. Forum yönetimine alakasız bir şekilde suçlamalar, özel hayatın dahil gizliğini sıkıntıya düşürecek ifadeler kullanılıyor.
Bu konudan şunu beklerdim. Ortada bir dosya var, bu dosya içerisindeki eksiklikleri nasıl giderebiliriz? Nasıl düzeltebiliriz? gibi bilgi aktarıcı kelimeler cümleler beklerdim.
Her türlü emeğin tarafındayım birisi bir emek veriyorsa sorumluluğunu almalı, korumalı.
Bir diğeri dosya istiyorsa o da sorumluluğunu bilmeli. Ortada ticari bir durum söz konusu olduğu için herşey problemli oluyor. Mezara götürmek isteyen var, sonsuza kadar sır gibi saklayan var. Dosyalar warez oldumu emeklerim boşa gitti diyenler var.
Bunlar sizlerin aldığı sorumluluklar. Forum yönetimine, üyelerine sen onu yapmıştın bunu yapmıştın, sen slotcusun kumarcısın gibi ifadeler saçmalıktan öte. Bunu yapmaya kimsenin hakkı yok arkadaşlar. Kimse kimseyi burada küçük düşürmemeli. Bu sadece bir oyun.
İlerde çok pişman olursunuz, keşke yapmasaydım dersiniz.
Bu konudan şunu beklerdim. Ortada bir dosya var, bu dosya içerisindeki eksiklikleri nasıl giderebiliriz? Nasıl düzeltebiliriz? gibi bilgi aktarıcı kelimeler cümleler beklerdim.
Her türlü emeğin tarafındayım birisi bir emek veriyorsa sorumluluğunu almalı, korumalı.
Bir diğeri dosya istiyorsa o da sorumluluğunu bilmeli. Ortada ticari bir durum söz konusu olduğu için herşey problemli oluyor. Mezara götürmek isteyen var, sonsuza kadar sır gibi saklayan var. Dosyalar warez oldumu emeklerim boşa gitti diyenler var.
Bunlar sizlerin aldığı sorumluluklar. Forum yönetimine, üyelerine sen onu yapmıştın bunu yapmıştın, sen slotcusun kumarcısın gibi ifadeler saçmalıktan öte. Bunu yapmaya kimsenin hakkı yok arkadaşlar. Kimse kimseyi burada küçük düşürmemeli. Bu sadece bir oyun.
Malesef ki altı üstü bir oyun dosyaları yüzünden konunun içerisi amacı dışına çıkıyor. İnanılmaz bir şekilde amaçsız, anlam veremediğim bir şekilde ikili üçlü gruplar halinde hakaretler, saygısızlıklar havada dolaşıyor. Forum yönetimine alakasız bir şekilde suçlamalar, özel hayatın dahil gizliğini sıkıntıya düşürecek ifadeler kullanılıyor.
Bizlerde aynı şekilde bir çok şey beklerdik örneğin haklarımızın savunulması yada bir deneme moderatorun özgürce bizimle konuşmasına müsade edilmesi yerine kuralların uygulanmasını yada satışta olan konumdaki dosyalarımın warez edilebilmesine izin verilmemesini isterdik ancak bunlardan hiç birini göremedik üstelik hiç bir şekilde saçmaladığımızı düşünmüyorum biz gördük herkes kendi kozunu oynuyor bizde ona göre davranışlarımızı sergiledik cizgimizin üzerine çıkmadık kimseyi tehdit etmedik kimsenin özel hayatını yayınlamadık bu konu açıldığından beri yapılması gereken şey belliyken hiç bir şey yapılmayıp inada bindirildi çok yazık..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)