Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
İyi güzel demişsiniz de hocam bu olayın patlaması şurada başlıyor belki onları kaçırdınız bilmiyorum Deneme Moderatör inadına milletin emeklerini hiçe sayarak ad soyad olarak belirttiğiniz verileri ifşa ediyor ve bu moderatöre bir şey yapılmıyor üstüne ağla patla diye üyelere hakaret ediliyor bir şey yapılmıyor üstüne bu kadar kişiyi 48 saatir burada source paylaşıcam diye hitte tutuyor bir şey yapılmıyor fakat kendni tutamayan üyelere ban atılıyor cevap verenlere ban atılıyor herhangi bir yerde oyunda veya farklı platformda yetkili bulunan kişilere oralarda olduğundan dolayı mobing gibi ban atılıyor kendine savunmasına izin dahi verilmiyor bunları yapanlar ise biri admin diğeri deneme moderatör forumun kendi adminleri ve moderatörleri bile diğer tarafta durup tarafsız şekilde bu böyle olmamalı source paylaşılmalı hakaret edilmemeli dedikçe kuralların esnetildiği deneme moderatör zorunluğum yok diyor en başta adminler konuya karışıp müdahale etseydi en güzeli olacaktı. Diyorum ki dosyalar bu şekilde kullanılmamalı source paylaşılmalı aksi taktirde buglar açıklar var millet mağdur olacak isterseniz video atayım diyorum ban yiyorum bu nasıl bir mantık çözemedim.Malesef ki altı üstü bir oyun dosyaları yüzünden konunun içerisi amacı dışına çıkıyor. İnanılmaz bir şekilde amaçsız, anlam veremediğim bir şekilde ikili üçlü gruplar halinde hakaretler, saygısızlıklar havada dolaşıyor. Forum yönetimine alakasız bir şekilde suçlamalar, özel hayatın dahil gizliğini sıkıntıya düşürecek ifadeler kullanılıyor.
Bu konudan şunu beklerdim. Ortada bir dosya var, bu dosya içerisindeki eksiklikleri nasıl giderebiliriz? Nasıl düzeltebiliriz? gibi bilgi aktarıcı kelimeler cümleler beklerdim.
Her türlü emeğin tarafındayım birisi bir emek veriyorsa sorumluluğunu almalı, korumalı.
Bir diğeri dosya istiyorsa o da sorumluluğunu bilmeli. Ortada ticari bir durum söz konusu olduğu için herşey problemli oluyor. Mezara götürmek isteyen var, sonsuza kadar sır gibi saklayan var. Dosyalar warez oldumu emeklerim boşa gitti diyenler var.
Bunlar sizlerin aldığı sorumluluklar. Forum yönetimine, üyelerine sen onu yapmıştın bunu yapmıştın, sen slotcusun kumarcısın gibi ifadeler saçmalıktan öte. Bunu yapmaya kimsenin hakkı yok arkadaşlar. Kimse kimseyi burada küçük düşürmemeli. Bu sadece bir oyun.
İlerde çok pişman olursunuz, keşke yapmasaydım dersiniz.
Ekli olan 5 tane sistem var alt yapısını zaten şuan altın konu legendy gidip indirip 3 5 sistem ekleyin aynısı çıkar ortaya boşa beklemeyin kostüm sokeceklerde soksun içersinde 35 40 set kostüm var başkada birşey yok tamamen boş files varmisin yokmusun dışında elle tutulur bir sistem eklentisi yok fileste ki onunda eksikleri var direk sandık açıyor vs vs atılacak Ep miktarı vs yazmayan cinsten eski hali şuan güncel hali mt2work'sta satışta.
Ronark sistemi forumdaki yıllanmış warez olan ronark.
Ronark sistemi forumdaki yıllanmış warez olan ronark.
kardeşim sana gelene kadar konu 18k oldu nerdeyse üstelik 132 sayfa mesaj mevcut bu 24 saat virüs total için geç olmadı mı ?@MaybeAnotherTime Lütfen 24 Saat içinde virüs total ekleyiniz.
Kaynakta vardı, normal konuya ekledim.@MaybeAnotherTime Lütfen 24 Saat içinde virüs total ekleyiniz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)