Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Valla incelemedim ben ironi yaptım maksat heyecan olsun bu arada bu konuya bu kadar cevap ne zaman geldi loFiles çöp kullanilmaz kanka a dan z'ye hatalı sadece kostümleri ve 2 3 icon var sokup çöpe atın.
Asilzade, Göktuğ ve Deneme Moderatör arasında birşeyler oluyor zaten hesaplarımız sürekli ban yiyor virustotal eklenmiyor. Deneme Moderatörünüz üyelere ağla patla şeklinde hakaretlerde bulunuyor. Source paylaşılacak fixlenip deniliyor 48 saatir bekletiliyoruz burada herhangi bir şey paylaşımı yok sonrasında asilzade çıkıyor source paylaşılması zorunlu değil diyip altına yorum yazanları teker teker banlıyor gerçekten tecrübeli birilerinin konuya el atması gerekiyor.Adminlerden kimlere yazdınız ?
Kanka fileste birşey yok millet forumu ozelmisValla incelemedim ben ironi yaptım maksat heyecan olsun bu arada bu konuya bu kadar cevap ne zaman geldi lo
çaktirma.birisi bi kıvılcım olsada kaos yaratsak diye beklemiş resmen 2 sene :AD herkes içini döküyorKanka fileste birşey yok millet forumu ozelmisçaktirma.
Yani source paylaşıcam fixliyorum diyip kendi konusunu kastırması ayrı bir şey. Bir de adminler ki diyor bu kadar kişiyi topladın paylaşmak zorundasın deneme moderatör diyor ki böyle zorunluluğum yok gerçekten ironikbirisi bi kıvılcım olsada kaos yaratsak diye beklemiş resmen 2 sene :AD herkes içini döküyor
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)