Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Yahu bilader source olsa napcan alıp oyunmu açacaksınAsilzade, Göktuğ ve Deneme Moderatör arasında birşeyler oluyor zaten hesaplarımız sürekli ban yiyor virustotal eklenmiyor. Deneme Moderatörünüz üyelere ağla patla şeklinde hakaretlerde bulunuyor. Source paylaşılacak fixlenip deniliyor 48 saatir bekletiliyoruz burada herhangi bir şey paylaşımı yok sonrasında asilzade çıkıyor source paylaşılması zorunlu değil diyip altına yorum yazanları teker teker banlıyor gerçekten tecrübeli birilerinin konuya el atması gerekiyor.
Python tarafını sök geç sokulcek birşeyde yok alune unpack al eline 2k kostüm var içinde temiz.
Son düzenleme:
Burada o kadar kişi işini vs. bırakıp 48 saatir game mysql paylaş diye beklemedi @reiscengiz 48 saatir adam uyumuyor bekliyor içindeki sistemleri sözünüzün arkasında durmanızı bekliyorum.Hocam diyorsun ki bekleyin up ediyorum sourceyi işte açıkları fixliyorum vb. vb. bizi buraya 48 saatir topluyorsun altın konu alıyorsunuz arkadaşın AsilZade özelden diyor ki hata açık varsa ben kapatıcam konuyu binbir türlü hatalar açıklar burada paylaşılıyor video atılıyor hesaplar ban yiyor sonrasında diyorsun ki paylaşma zorunluluğum yok o zaman bizde açalım bir konu blackjaack diye resim atalım sonra diyelim ki paylaşma zorunluluğum yok biz nasıl o konu kapatılıp ceza alacaksak senin de alman gerekiyor.
Durduk yere sizi banlamadım. Admine karşı hakaret ediyorsunuz.az önce size kendi mi ifade etmeye calışırken yine bir yönetici hesabımı durduk yere banladı herneyse gerçekten konuya bi el atmalısınız
Kardeşim ortadaki olay pack game mysql değil bir deneme moderatör diyor ki source paylaşıcam bekleyin bekleyin bekleyin 48 saatir bu kadar kişiyi bekletiyor bu kadar kişi buraya hit kazandırıyor sonra vazgeçtim diye çekip gidiyor mantıklı mı bu durum?Yahu bilader source olsa napcan alıp oyunmu açacaksınPython tarafını şok geç sokulcek birşeyde yok alune unpack al eline 2k kostüm var içinde temiz.
Hezarfen sistemleri haric ücretli bir çok sistem mevcut o filesde ? EeBen bu filese bizzat kendi cebimden ücretli sistemler ekledim ancak Muratknın rebel2 filesi gibi herkes files benim benim dedi bir filese 100 kişi ortak oldu ona rağmen ben 7 k masraf yaptım bu filese buna rağmen o kadar aciz oldum ki paylaşma kararı aldım en azından güncel dosyalar üzerinde birkaç kere denenmiş dosyalar üzerinde yeni files çıksın foruma katkı katsın istedim ancak sourceyi paylaşmama sebebim Hezarfenin bana hediye ettiği sistemler vardı ve ben bu sistemlere para ödemediğim için wareze düşürmedim kendisinin satış konusu vardı bunun üstünden geçim sağlıyor ancak bu süre içerisinde sistemleri kaldırmaya karar verdim ancak sistemler definesiz eklenmişti sistemi yazan ben olmadığım için nerde ne olduğunu bilmediğim için kaldıramadım bugün kendisinin açılışı var bundan kaynaklı müsait olmasını bekledim ancak bu süre zarfında hem aileme hem kendi şahsıma ciddi hakaretler geldi bundan kaynaklıda. Kimseyle paylaşmamaya karar verdim Buda benim şahsi iradem filesta bi sorun bir açık yok packet hatası olabilir isteyen gui effect vb şeyleri alabilirler
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)